Soft Gym iPhone 5 sport armband

Soft Gym iPhone 5 sport armband - ZWC

Uw prijs : € 13,95
incl. BTW


Met de Soft Gym iPhone 5 sport armband luister je altijd naar je favoriete muziek tijdens het sporten, de armband heeft een stevig en zachte klittenband sluiting waardoor deze de arm niet afknelt wanneer u de iPhone 5 om uw arm draagt.

2257
7438204299259
ZWC
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Lekkerder sporten met een iPhone 5 sportarmband


Houd je van sporten, heb je een iPhone 5 en gebruik je deze graag om je prestaties bij te houden? Dan is het aanschaffen van een iPhone 5 sportarmband de beste aankoop die je kunt doen. Met deze sportarmband kun je jouw telefoon veel beter en comfortabeler meenemen tijdens het sporten, terwijl hij ook nog eens goed gefixeerd en beschermd is. Of je nu krachttraining gaat doen, gaat rennen, crossfitten of fietsen: met zo’n armband blijf je telefoon altijd op zijn plek en kun je optimaal je workout tracken.

Heb jij een andere telefoon dan de iPhone 5? Wij hebben ook sportarmbanden voor de kleinere iPhone 4, en sportarmbanden voor de grotere iPhone 6 of iPhone 8 Plus.

Uw iPhone 5 is tijdens het sporten altijd binnen handbereik met de Soft Gym sport armband voor de iPhone 5. De armband is speciaal ontwikkelt voor de iPhone 5 en biedt een volledige toegang tot alle knoppen en aux (muziekpoort) wanneer de iPhone in de armband geplaatst is.De sport armband is gemaakt uit sterk Neopreen en voorzien van ademend ruitpatroon, de sluiting bestaat uit stevig klittenband waardoor de armband ook niet zal afzakken tijdens inspanning.

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.