iPhone 6 plus Hardcase hoesjes

iPhone 6 plus Hardcase hoesjes

iPhone 6 plus Hardcase hoesjes

iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 6 en iPhone 6s zonder PLUS deze hebben een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 158,1 x 77,8 x 7,1 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,5 inch ofwel 14 cm
  • Typenummers iPhone 6 Plus : A1522, A1524 en A1593 (Staat op de achterzijde)
  • Typenummers iPhone 6s Plus : A1634, A1687 en A1699 (Eveneens op de achterzijde)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 57 producten.

Item 1-12 van 57 in totaal item(s)

Actieve filters

TPU Hardcase iPhone 6 Plus - Transparant

Deze transparante TPU hardcase biedt een prima bescherming aan uw telefoon. Door de transparante uitvoering blijft uw iPhone de uitstraling behouden die het orgineel heeft. Wij adviseren dit product te gebruiken in combinatie met een screenprotector.

Houtprint Ultra Thin Hardcase iPhone 6 Plus - Eiken

De exclusieve lijn van Imoshion kan natuurlijk bij iPhonehoesjes niet ontbreken. Mooie kwaliteit PC met grip waardoor uw iPhone 6 Plus fijn in de hand ligt en niet meteen van uw bureau glijd. De iPhone 6 plus is met zijn 5. 5 inch een vrij grote smartphone. Deze hardcase is dun waardoor de vormen niet verloren gaan, maar beschermd uw telefoon wel tegen schade door vallen of stoten. Ideaal in combinatie met een screenprotector. 

Houtprint Ultra Thin Hardcase iPhone 6 Plus - Bog Oak

De exclusieve lijn van Imoshion kan natuurlijk bij iPhonehoesjes niet ontbreken. Mooie kwaliteit PC met grip waardoor uw iPhone 6 Plus fijn in de hand ligt en niet meteen van uw bureau glijd. De iPhone 6 plus is met zijn 5. 5 inch een vrij grote smartphone. Deze hardcase is dun waardoor de vormen niet verloren gaan, maar beschermd uw telefoon wel tegen schade door vallen of stoten. Ideaal in combinatie met een screenprotector. ;