bookcase hoesje

Bookcase hoesjes

De bookcase hoesjes zijn momentel de meest populaire hoesjes in ons gamma en dat is niet verwonderlijk. Het is een erg handig item die bovendien multifunctioneel kan zijn.
Ze bestaan in vele stijlen en uitvoeringen.(Leder / Vilt / Jeans / PU leder enz...). Bij sommige soorten kan je een aantal pasjes kwijt en soms zelfs muntstukken.

flipcase hoesje

Flipcase hoesjes

Ook de flipcase zorgt voor een volledige bescherming van uw iPhone. In tegenstelling tot de bookcase opent dit hoesje van boven naar onder, Ook hier kunnen meestal enkele pasjes opgeborgen worden. De meeste flipcases zijn van echt leder en hebben een luxe uitstraling

insteek hoesje

Insteek hoesjes

Een insteekhoesje is een type hoesje waarbij U de telefoon langs de bovenkant (soms ook langs de zijkant) voledig in het hoesje inschuift. Het zorgt voor volledige bescherming maar gezien U voor gebruik de telefoon uit het hoesje dient te halen is hij tijdens gebuik onbeschermd.

bumper voor iphone

Bumpers

De bumper heeft het voordeel een zeer minimalistische invloed op de look van de telefoon te hebben Ze bestaan echter niet voor elk type telefoon. Ze waren vooral populair bij de iPhone 4 en het zou wel eens kunnen dat ze dit bij de iPhone 12 opnieuw worden.  Ze worden meestal in aluminium of rubber gemaakt. Het is een uitstekende valbescherming maar het beschermd de voor- en achterkant niet tegen krassen.

hardcase hoesje

Hardcase hoesjes

De hardcaseis meestal gemaakt uit harde PVC of aluminium, dergelijke hoesjes hebben het voordeel minimalistisch te zijn en toch de achterkant van uw iPhone te beschermen. In tegenstelling to bv. een bookcase is het toestel altijd direct bruikbaar zonder flap te openen.

softcase hoesje

Softcase hoesjes

De softcase is net al de hardcase minimalistisch van looks, maar is gemaakt uit TPU kunstof dat erg soepel is en zeer schokbestendig. het hoesje kan nauw aansluiten om uw iPhone en wanneer het transparant is beinvloed het nauwelijks het design van uw iPhone.

watervast hoesje

Schokbestendige hoesje

Dit type hoesje zorgt voor een complete bescherming en is meestal ook IP gekeurd en dus waterdicht. Het nadeel is wel dat ze bombastischer zijn kwa omvang. Zeer geschikt voor industrieel gebruik.

sportarmbanden

Sportarmbanden

De sportarmband is een hoes die meestal met velcro omheen de arm geklemd kan worden. U hebt uw telefoon op deze manier mee tijdens het sporten. Handig om naar muziek te luisteren of data in een sport app te verzamelen.