Filteren op

Merk

Merk

Screenprotectors

Screenprotectors voor de Apple Watch met 38 mm scherm

Screenprotectors

Apple Watch met 38 mm scherm

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de Apple Watch met 38 mm scherm
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke apple watch U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.


  • Accessoires voor de Apple Watch series 0/1/2/3 met 38 mm scherm
  • Beeldschermdiagonaal : 38 mm
  • De accessoires passen op Apple watch met volgende typenummers : A1553 / A1802 / A1757 / A1860 / A1889 / A1890 / A1858.

  • Waar kan ik het typenummer van mijn Apple watch vinden?
  • Het typenummer van een Apple Watch vinden is niet zo simpel als op een iPhone of iPad. het staat immers niet op het toestel gedrukt ofzo. U dient de Apple Watch te koppelen met een iPhone en op dit toestel de Watch app starten. binnen deze app kiest u ‘Mijn Watch’ en dan volgt u de menuopties Algemeen ->info ->model.
  • Het correcte model van uw Apple Watch nakijken ?

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Screenprotector in gehard glas voor Apple Watch 38 mm

Apple Watch Series 38 mm Smart Watch schermbeschermer. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas en heeft een uitstekende etalage.  Super krasvast en zeer slijtvast. Met oleofobe coating zorgt het voor een soepel handgevoel, gevoelige aanraking en nauwkeurige klik.

Apple Watch Screen Protector Film (38mm)

Apple Watch Screen Protector (38mm). Deze uit folie vervaardigde screen protector voorkomt krassen op het glas van uw apple watch. De film is ook anti reflecterend, wat het voor u aangenamer maakt. Met een nano tussenlaagmembraan om het scherm te beschermen tegen stof, vingerafdrukken en vlekken.  Stralingsbescherming, voorkomt effectief vermoeide ogen, droge ogen en verminderd gezichtsvermogen.  Anti reflectie effecten, handig om uw telefoon in openbare ruimtes te gebruiken en u hoeft zich geen zorgen te maken om uw privacy.