Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 2,00 - € 6,00

Merk

Merk

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Thema

Thema

iPhone 11 Pro max Soft case hoesjes

iPhone 11 Pro max Soft case hoesjes

iPhone 11 Pro max Soft case hoesjes

iPhone 11 Pro MAX

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11 Pro MAX.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 Pro zonder 'MAX' toevoeging. Dit zijn NIET dezelfde toestellen! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 158 X 77,8 X 8,1 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,5 inch ofwel 16,5 cm
  • Typenummers iPhone 11 Pro MAX: A2161, A2220, A2218 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters

Hybrid Softcase met standaard - iPhone 11 Pro Max- Zilver/transparant

Dit iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch Hoesje, zorgt ervoor dat de iPhone optimaal beschermd wordt. Het hoesje is voorzien van flexibele beschermknoppen voor display/volume, nodige uitsparingen, toegangspoorten en de camera. De verharde omranding zorgt ervoor dat de iPhone een optimale bescherming krijgt wanneer hij valt. De iPhone cover bevat aan de achterzijde een magnetische kickstart waarmee de iPhone kan blijven rechtstaan om zo hands free te kijken naar je gsm.

Flexibele Jelly iPhone cover voor iPhone 11 Pro Max - Grijs

Deze moderne telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) De hoogwaardige cover is gemaakt van zacht en flexibel TPU materiaal. De metaalachtige glansafwerking zorgt voor een leuke look en aanraking.  

Flexibele Jelly iPhone cover voor iPhone 11 Pro Max- Blauw

Deze moderne telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) De hoogwaardige cover is gemaakt van zacht en flexibel TPU materiaal. De metaalachtige glansafwerking zorgt voor een leuke look en aanraking.  

Backcover voor iPhone 11 Pro Max - roze

Deze hippe backcover is geschikt voor  de iPhone 11 Pro Max. Het beschermt je achterkant tegen krassen. Dit hoesje is gemaakt uit milieuvriendelijk TPU kunststof. Het hoesje is beweegbaar maar verandert niet van vorm. Deze cover is ook aangenaam voor in je hand te houden. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Speelse softcase met 3D cupcakes voor iPhone 11 Pro Max - Roze

Deze telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) Het hoesje krijgt door de kleurrijke cupcakes een speelse touch. Gemaakt uit de stevige stof TPU. Het hoesje is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bescherming van je gsm verzekerd!

Speelse softcase met 3D cactussen voor iPhone 11 Pro Max - Groen

Deze telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) Het hoesje krijgt door de cactussen een zomerse touch. Gemaakt uit de stevige stof TPU. Het hoesje is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bescherming van je gsm verzekerd! 

Speelse softcase met 3D bruin beertje voor iPhone 11 Pro Max - Blauw

Deze telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) Het hoesje krijgt door de schattige beertjes een speelse touch. Gemaakt uit de stevige stof TPU. Het hoesje is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bescherming van je gsm verzekerd! 

Speelse softcase met 3D bananen voor iPhone 11 Pro Max - Geel

Deze telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) Het hoesje krijgt door de kleurrijke bananen een speelse touch. Gemaakt uit de stevige stof TPU. Het hoesje is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bescherming van je gsm verzekerd!

Speelse softcase met 3D aardbeien voor iPhone 11 Pro Max - Rood

Deze telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) Het hoesje krijgt door de kleurrijke aardbeien een speelse touch. Gemaakt uit de stevige stof TPU. Het hoesje is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bescherming van je gsm verzekerd!

Zomerse softcase met 3D flamingo's voor iPhone 11 Pro Max - Roze

Deze telefoonhoes is bestemd voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. (De schermdiameter van je gsm moet ongeveer 16. 5 cm zijn. ) Het hoesje krijgt door de kleurrijke flamingo's een zomerse touch. Gemaakt uit de stevige stof TPU. Het hoesje is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bescherming van je gsm verzekerd! 
Niet gevonden wat U zocht? misschien vindt U het wel in ons gamma universele hoesjes en draagtasjes!


iPhone 11 Pro max soft case hoesje - Houd uw iPhone schokbestendig

Een soft cover voor de iPhone 11 Pro max is altijd een goede oplossing als u uw Apple iPhone wil beschermen tegen schokken en krassen.
Ook bij een val vangt dergelijke softcase zeker en vast de schok op en behoed u van een zware beschadiging.
De soepele iPhone 11 Pro max softcover kan eenvoudig de behuizing van uw iPhone omsluiten en is op deze manier een erg discrete bescherming.

De meeste softcases zijn tegenwoordig gemaakt in TPU kunststof hoewel men in de volksmond nog steeds spreekt van siliconen hoesjes. 
De reden is dat de TPU kunststof vele gelijkenissen vertoond met silicone, het is soepel en vangt makkelijk schokken op.


iPhonehoesjes - Snelle levering en perfecte naverkoopdienst

Wij bij iPhoneHoesjes bieden u een gegarandeerde snelle levering. Ieder product dat op onze website wordt afgebeeld is ook daadwerkelijk bij ons op voorraad. Dit betekend dat wij uw bestelling meteen na ontvangst kunnen opsturen. Dus vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis.