Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 1,00 - € 11,00

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

iPhone Xr Screenprotectors

iPhone Xr Screenprotectors

iPhone Xr Screenprotectors

iPhone Xr

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xr.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone Xr : A1984, A2105, A2106 en A2107 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Screenprotector 3D Full Cover Glass iPhone Xr met installatie frame

Heb jij ook soms problemen bij het plaatsen van een screen protector? Dan is de ESR iPhone Xr Full Cover Glass zeker en vast de oplossing die jij zoekt. Deze screenprotector wordt namelijk geleverd met een handig montage frame. Dankzij dit montageframe is het onmogelijk om de protector schuin op je toestel te kleven. De screen protector is dus altijd perfect uitgelijnd. De ESR Apple iPhone Xr Full Cover Glass beschikt over een 3D hardheid en biedt een edge to edge protectie tegen krassen en vlekken.

Tempered glass screen protector - full screen- voor iPhone 11/XR

Deze screenprotector is niet breekbaar, als je het laat vallen zal de screenprotector niet breken. Het heeft 9H hardheid en is bestendig tegen weersomstandigheden. Het is gemakkelijk te reinigen en makkelijk aan te brengen. Deze screenprotector geeft een volledige bescherming tegen dagelijkse schade. Speciaal gemaakt uit metaal om stof tegen te gaan. Het bedekt je volledige scherm.  

High Aluminium - Tempered Glass Screen Protector - iPhone XR 6.1 inch

Deze screen protector is gemaakt van 9D hoge aluminium gehard glas, met hoge transparantie, een hoge gevoeligheid en een delicate aanraking gevoel. De hardheid van het glas is 9H, super anti kras en zeer slijtvast.  Er is een speciale oleofobe bekleding op het oppervlak om verontreinigingen te voorkomen en maakt de film gemakkelijk te reinigen.

0.3mm Curved Tempered Glass screen protector voor iPhone XR (met...

Deze Baseus screen protector is gemaakt van chemisch bewerkt glas dewelke zorgt voor een perfecte sturing van het touch screen. De sensitiviteit van het bestaande iPhone touch screen blijft dus onveranderd. Het tempered glas is voorzien van een speciale (oleofobisch) coating die het aanladen van vettigheid en vingerafdrukken tegengaat. Het anti spiek design maakt dat buren niet zo makkelijk op je scherm kunnen meekijken. Deze glazen screen protector verstevigd ook uw scherm en zorgt er voor dat uw scherm veel minder snel zal breken bij een val. Het tempered glas heeft een dikte van 0. 3mm.

0.3mm Anti-blue-ray Tempered Glass Screen Protector voor iPhone XR...

Deze Baseus screen protector is gemaakt van chemisch bewerkt glas dewelke zorgt voor een perfecte sturing van het touch screen. De sensitiviteit van het bestaande iPhone touch screen blijft dus onveranderd. Het tempered glas is voorzien van een speciale (oleofobisch) coating die het aanladen van vettigheid en vingerafdrukken tegengaat. Het anti spiek design maakt dat buren niet zo makkelijk op je scherm kunnen meekijken. Deze glazen screen protector verstevigd ook uw schrm en zorgt er voor dat uw scherm veel minder snel zal breken bij een val. Het tempered glas heeft een dikte van 0. 3mm. Deze screen protector is voorzien van anti blue ray technologie om blue ray en ultraviolete straling drastisch te verminderen, dit beschermt de ogen.

3D Glass Screen Protector - Iphone XR - Zwarte omranding

Screenprotector voor iPhone XR. Deze screenprotector is gemaakt uit 9h getemperd glas, deze zorgt voor een optimale bescherming van het scherm. De screenprotector is gelijk aan 0,2 mm dikte. Het beschermd tegen krassen en vuil. De screenprotector is zelfklevend en laat geen residu na wanneer deze verwijderd wordt.   

Tempered Glass Screen Protector - Iphone XR

Screenprotector voor iPhone XR.  Deze screenprotector is gemaakt uit 9h getemperd glas, deze zorgt voor een optimale bescherming van het scherm. Het heeft een hoogcontrasterende coating en absorbeert 5x meer impactenergie dan een normale screenprotector.  Wat wil zeggen dat het 5x meer beschermd dan een normale screenprotector. De screenprotector is gelijk aan 0,3 mm dikte. Het beschermd tegen krassen en vuil. De screenprotector is zelfklevend en laat geen residu na wanneer deze verwijderd wordt.