Opladers en powerbanks

opladers en powerbanks geschikt voor gebruik met iphone of ipad

Opladers en powerbanks

Categorieën binnen deze selectie...

  • Powerbanks
    Bestel hier uw powerbank! Een powerbank is super handig om altijd op zak te hebben. In ons gamma zitten verschillende powerbanks die verscheidene uren meekunnen en uw platte gsm terug tot leven kunnen brengen! 
  • Opladers
    Nieuwe en degelijke laadkabel nodig om uw toestel op te laden? Dan bent u bij iPhoneHoesjes aan het juiste adres! Je vindt er sowieso de geschikte kabel voor uw smartphone. Een laadkabel gebruik je niet enkel en alleen om uw smartphone op te laden maar ook om data over te zetten of om als koppelstuk te gebruiken. Daarom is het dus belangrijk dat uw kabel over een goede kwaliteit beschikt. Bij iPhoneHoesjes beschikken we over een breed assortiment van kwalitatieve kabels van verschillende aansluittypes en kleuren. Neem dus zeker een kijkje in ons gamma en vind uw ideale oplaadkabel!

Er zijn 21 producten.

Item 1-12 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Orginele Apple 12W Power Adapter USB- Wit

Apple USB lichtnetadapter van 12 W. Compatibel met alle USB (lightning) kabels om uw iPhone / iPad op te laden. De USB lichtnetadapter is te gebruiken als een extra of vervangende adapter voor je tablet, smartphone of muziekspeler. De lichtnetadapter past perfect bij het stijlvolle design van de Apple producten. De adapter wordt geleverd zonder USB kabel. Je kunt hiervoor de originele kabel die bij het apparaat is geleverd gebruiken. Wil jij toch een extra USB kabel bij deze oplader? Kijk dan hier voor een originele 30 pins naar USB kabel of Lightning naar USB kabel van Apple. Bestel de USB lichtnetadapter en voorzie je apparaat van extra energie als dat nodig is.

Autolader 5V 2.1A Dubbel USB - Koper

Van de Rock series: Zeer mooie dubbele USB autolader. Laad zeer snel uw telefoon of tablet op dankzij de sterke 2. 1A lader. LED indicator wat een mooie verlichting geeft en tevens zeer praktisch is. Mooie aluminium behuizing.

Autolader 5V 2.1A Dubbel USB - Champagne

Van de Rock series: Zeer mooie dubbele USB autolader. Laad zeer snel uw telefoon of tablet op dankzij de sterke 2. 1A lader. LED indicator wat een mooie verlichting geeft en tevens zeer praktisch is. Mooie aluminium behuizing.

5V 3.1A Auto-oplader Dubbel USB Universeel

Gloednieuwe mini auto oplader adapter, zakformaat, lichtgewicht en duurzaam. Dubbel USB outpout. Kan 2 apparaten tegelijkertijd laden. Gemakkelijk uw toestel onderweg opladen door het koppelen van uw eigen USB kabel (USB kabel niet meegeleverd)

Pisen 5V 1A Auto-oplader Universeel

Gloednieuwe mini autolader adapter, zakformaat, lichtgewicht en duurzaam Standaard USB outpout Gemakkelijk uw toestel onderweg opladen door het koppelen van uw eigen USB kabel (USB kabel niet meegeleverd. . .

Adapter Nillkin Extra Snel Oplader 2.0A - Wit

Nillkin bied net dat stukje extra kwaliteit ten opzicht van de standaard adapters. Niet meer lang wachten totdat je telefoon weer is opgeladen. Toepasbaar met alle oplaadkabel met een USB ingang. ;Sneller en veiliger opladen.
Nieuwe en degelijke laadkabel nodig om uw toestel op te laden? Dan bent u bij iPhoneHoesjes aan het juiste adres! Je vindt er sowieso de geschikte kabel voor uw smartphone. Een laadkabel gebruik je niet enkel en alleen om uw smartphone op te laden maar ook om data over te zetten of om als koppelstuk te gebruiken. Daarom is het dus belangrijk dat uw kabel over een goede kwaliteit beschikt. Geen stopcontact in de nabijheid? Geen probleem, we bieden ook verschillende powerbanks aan die u altijd kunt gebruiken. Bij iPhoneHoesjes beschikken we over een breed assortiment van kwalitatieve kabels van verschillende aansluittypes en kleuren. Neem dus zeker een kijkje in ons gamma en vind uw ideale oplaadkabel of powerbank!