iPhone / iPad houders

ipad houders voor alle modellen zowel voor de auto als op het bureel

iPhone / iPad houders

Categorieën binnen deze selectie...

  • Voor gebruik in de auto
    Bestel op iPhoneHoesjes al je accessoires! We bieden een assortiment van autohouders met een goed evenwicht van prijs en kwaliteit. De houders zijn ideaal om in je auto te bevestigen en uw smartphone er gemakkelijk in te plaatsen. Dit voorkomt ongemakken die u kan ervaren tijdens het autorijden. Deze houders zijn ideaal om bijvoorbeeld veilig uw gps van uw smartphone te bekijken. Zo kan u steeds veilig en op uw gemak in de auto rijden. 
  • Voor gebruik op de motor
    Bestel op iPhoneHoesjes al je accessoires! We bieden een assortiment van motorhouders met een goed evenwicht van prijs en kwaliteit. De houders zijn ideaal om op uw motor te bevestigen en uw smartphone er gemakkelijk in te plaatsen. Dit voorkomt ongemakken die u kan ervaren tijdens het rijden. Deze houders zijn ideaal om bijvoorbeeld veilig uw gps van uw smartphone te bekijken. Zo kan u steeds veilig en op uw gemak met de motor rijden. 
  • Voor gebruik op de fiets
    Bestel op iPhoneHoesjes al je accessoires! We bieden een assortiment van fietshouders met een goed evenwicht van prijs en kwaliteit. De houders zijn ideaal om op het stuur van uw fiets te bevestigen en uw smartphone er gemakkelijk in te plaatsen. Dit voorkomt ongemakken die u kan ervaren tijdens het fietsen waarbij u voortdurend uw gsm moet uithalen. Deze houders zijn ideaal om bijvoorbeeld veilig uw gps van uw smartphone te bekijken. Zo kan u steeds veilig en op uw gemak met de fiets rijden. 

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Universele Smartphonehouder voor motor en fiets - Zwart

Deze universele Smartphonehouder is ideaal wanneer je van plan bent om een motor of fietstochtje te maken. De houder is makkelijk te bevestigen aan de motor of fiets en is dan ook makkelijk in gebruik. Het bestaat uit twee delen, waarbij je het ene deel aan het andere kan bevestigen. Het bovenste deel heeft een breedt van 7cm en een lengte van 10 cm. deze is uitrekbaar zodat ze geschikt wordt voor iedere gsm. Het onderste deel bestaat uit een bevestigingsstuk voor aan de motor of fiets dit heeft een lengte van 6cm. Samen is de universele houder ongeveer 12 cm lang en weegt 150 gram. Geschikt voor een Smartphone met minimumbreedte van 4 cm en maximumbreedte van 8 cm.  

Universele Smartphonehouder - Zwart

Deze Smartphonehouder is ideaal wanneer je van plan bent om een motor of fietstochtje te maken. De houder is makkelijk te bevestigen aan de motor of fiets en is dan ook makkelijk in gebruik.   Het bestaat uit twee delen, waarbij je het ene deel aan het andere kan bevestigen. Het bovenste deel heeft een breedt van 10cm en een lengte van 11 cm. deze is uitrekbaar zodat ze geschikt wordt voor iedere gsm. Het onderste deel bestaat uit een bevestigingsstuk voor aan de motor of fiets dit heeft een lengte van 8cm. Samen is de universele houder ongeveer 16cm lang en weegt 200 gram. Geschikt voor een smartphone met minimumbreedte van 5 cm en maximumbreedte van 13 cm.

Universele tablethouder voor in auto - zwart

Vind je uw navigatie te klein om te volgen op uw telefoonscherm? Wij hebben de oplossing! Vanaf nu kan je uw groot scherm van de tablet naast je hangen tijdens het autorijden. Hiermee zie je duidelijk wat je moet zien! Oftewel wil je uw kids amuseren tijdens een lange autorit? Ook wij weten de oplossing: je kan een film of video laten afspelen en je houdt ze voor uren zoet. Het is eenvoudig aan te brengen in de auto, met een zuignap. De houder is ook universeel, de breedte en hoogte is aan te passen waardoor elk model erin moet passen! 

Standaard - iPad 1/2/3/4 - Zwart

Deze standaard zorgt ervoor dat je rustig films kunt kijken vanuit de zetel op jouw iPad. Deze standaard is makkelijk te bevestigen aan een salontafel of bureau. Dankzij de verstelbare arm kunt u de iPad op een hoogte instellen naar keuze. Plaats uw iPad eenvoudig in de houder van de standaard. Deze standaard is ook ideaal voor wie graag de iPad graag gebruikt als tweede scherm op zijn/haar bureau.

Etui Smartphonehouder voor de fiets Iphone 6plus/7plus/8plus - Zwart

De etui GSMhouder voor Iphone 6/7/8 plus is ideaal om je iphone in op te bergen tijdens een rustig fietstochtje. De hoes heeft een plastieken voorstuk om de GSM te beschermen, tegen stof, water en wind. Het is ook voorzien van een kleine zonnewering bovenaan, zodat je op ieder moment de GSM kunt lezen. Het is makkelijk te bevestigen aan de Fiets en heeft een mooi design van witte bolletjes aan de zijkant. De Fietshouder heeft een lengte van 22 cm en een breedte van 10,5 cm en weegt 300 gram.  
Als u op zoek bent naar een handige iPhone of iPad houder dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij iPhoneHoesjes hebben wij verschillende accessoires die u het leven veel gemakkelijker maken. We hebben bijvoorbeeld verschillende iPhone en iPad houders te bieden. Wilt u de kinderen rustig een filmpje laten kijken of zelf genieten van uw iPad zonder hem voortdurend vast te houden? Dan zijn deze iPhone/iPad houders ideaal voor jou! U kan ze op verschillende plaatsen bevestigen zoals in de auto, tafel, bureau etc. De houders bieden uiteenlopende mogelijkheden. Bovendien kan u de arm aanpassen waardoor u de hoogte kiest die voor u het gemakkelijkst is. Deze houders passen voor verschillende categorieën van iPhones en iPads.