Filteren op

Kleur

Kleur

Stijl

Stijl

iPhone 11 Flip case hoesjes

iPhone 11 Flipcase hoesjes

iPhone 11 Flip case hoesjes

iPhone 11

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 Pro Dit toestel heeft een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone 11 : A2111, A2223, A2221 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Niet gevonden wat U zocht? misschien vindt U het wel in ons gamma universele hoesjes en draagtasjes!

Een iPhone 11 flip case kan een goede oplossing zijn wanneer U een volledige bescherming van uw toestel vereist.
Het toestel zit namelijk volledig ingepakt in het iPhone hoesje. Een voordeel tov. bv. een boek hoesje is dat U tijdens het bellen geen last hebt van de openstaande flap.
Het toestel kan dus tijdens het bellen rustig in het hoesje blijven zitten. 
Verder heeft een iPhone 11 flip case hoesje ook de luxe uitstraling  en kunnen er meestal één of twee pasjes in weg gestopt worden.


iPhone 11 flip case hoesjes van de beste merken

Ook binnen ons gamma iphone 11 flip cases kiezen we uiteraard voor onze vaste merken. Goospery levert ons echt lederen flip case hoesjes voor de iPhone 11 in diverse kleuren.
Een flip case hoesje iPhone 11 biedt een totale bescherming van uw Apple iPhone en heeft het voordeel dat er tijdens het bellen geen horizontale flap in de weg zit.
De meeste iPhone 11 flip case hoesjes kunnen tevens een aantal pasjes opbergen, wat altijd handig is. Bijna alle flip cases zijn gemaakt uit echt leder of uit PU leder.
Het onderscheid is makkelijk te zien aan de al dan niet gladde bovenlaag.


iPhoneHoesjes een unieke online ervaring

Kopen via de online webwinkel van iPhoneHoesjes is een unieke ervaring, Bij elk type iPhone geven we de eigenschappen en typenummers weer, zodat U zeker geen hoesje koopt voor een verkeerd type telefoon. Mocht het alsnog toch verkeerd gaan dan kan U steeds gratis retourneren. Het versturen van het door u aangekochte product gebeurd steeds met tracking informatie. Bovendien worden al onze producten geleverd uit eigen voorraad, dit garandeert een snelle en feilloze levering.