Filteren op

Merk

Merk

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Thema

Thema

iPhone 6 plus Softcase hoesjes

iPhone 6 plus Softcase hoesjes en iPhone 6s plus Softcase hoesjes

iPhone 6 plus Softcase hoesjes

iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 6 en iPhone 6s zonder PLUS deze hebben een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 158,1 x 77,8 x 7,1 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,5 inch ofwel 14 cm
  • Typenummers iPhone 6 Plus : A1522, A1524 en A1593 (Staat op de achterzijde)
  • Typenummers iPhone 6s Plus : A1634, A1687 en A1699 (Eveneens op de achterzijde)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Crocodile TPU/PU Leren Softcase iPhone 6(s) plus - Rood

Crocodile textuur flexibele TPU Cover voor iPhone 6 plus. Deze flexibele cover geeft jouw iPhone 6 plus een stijlvolle look. Dankzij de rode kleur valt jouw toestel op. Het hoesje beschermt tegen dagelijkse slijtage. Deze cover is ideaal voor wie zijn/haar iPhone in een klassevol jasje wil stoppen.  

TPU Softcase Apple Cartoons - Papieren Vliegtuig

Apple Cartoons TPU cover Papieren Vliegtuig Bescherm uw iPhone 6plus met deze transparante cover met grappige cartoon. In de cover zitten uitsparingen voor al uw knoppen. Voor een volledige bescherming raden wij u aan deze cover te gebruiken in combinatie met een screenprotector voor uw scherm.

TPU Softcase Apple Cartoons - Cupido

Apple Cartoons TPU cover Cupido Bescherm uw iPhone 6plus met deze transparante cover met grappige cartoon. In de cover zitten uitsparingen voor al uw knoppen. Voor een volledige bescherming raden wij u aan deze cover te gebruiken in combinatie met een screenprotector voor uw scherm.

TPU Softcase iPhone 6 Plus - Transparant Antraciet

Deze TPU softcase geeft een prima bescherming aan uw telefoon. Door de transparante uitvoering blijft uw iPhone zijn originele uitstraling behouden. Met de gekleurde achterzijde geeft u het hoesje een persoonlijk tintje. Wij adviseren dit product te gebruiken in combinatie met een screenprotector.