Filteren op

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Hoezen - iPad 7 10.2 inch - 2019

Hoezen - iPad 7 10.2 inch - 2019

Er zijn 81 producten.

Item 1-12 van 81 in totaal item(s)

Actieve filters

Kids hoes klassieke ultra Apple iPad 10.2 2019 - zwart

Met dit hoesje houdt je uw kids urenlang bezig met kijkplezier! Door de handige stand kan je ze laten kijken zonder het scherm te moeten vasthouden. Er is ook een handig handvat, als ze rondlopen hebben ze stevige grip op hun dierbaar speeltje! De iPad is extra beschermt door deze hoes, er zijn verhoogde hoeken waardoor de val geabsorbeerd wordt! Er zijn uitsparingen voor de camera en allerlei poorten. Deze hoes is geschikt voor iPad 10. 2 2019.  ! Dit model geeft extra bescherming dan onze andere kids modellen

Apple iPad 10.2 2019 Simpel standaardhouder hoes - grijs

Met deze hoes krijgt je iPad een stijlvol design! Het beschermt tegen krassen en stoten. Het bestaat uit kunststof en PU leder. Er is een slimme waak-en slaapfunctie, bij het opendoen van de hoes gaat je beeldscherm aan, bij het toedoen van de hoes gaat je beeldscherm uit. Hierdoor gaat je batterij langer mee. Het bevat allerlei uitsparingen voor alle poorten en knoppen om de functionaliteit van je iPad te bewaren. Er is een ingebouwde pennenhouder om je Apple Pencil te bewaren. 

Slim drievoudig plooisysteem voor Apple iPad 10.2 2019 - blauw

Deze hoes is zeer gemakkelijk mee te nemen. Het slimme plooisysteem beschermt je beeldscherm optimaal. Het gedeelte dat plooit kan je ook omtoveren tot een standaard waardoor je met alle comfort je favoriete programma bekijkt! Het heeft een slimme slaap en waakfunctie, het beeldscherm gaat automatisch aan en uit bij het openen of toedoen van de hoes. Deze hoes is gemaakt uit hoogwaardig PU leder en PC.

Apple iPad 10.2 2019 Hoes Happy Ananas - transparant

Dit zomerse fruit maakt je helemaal summer-ready! Dit hoesje beschermt de achterkanten en zijkanten. Deze hoes beschermt de achterkant en zijkanten tegen krassen en stoten. De print is afgedrukt op een transparante achtergrond waardoor de originele iPad nog zichtbaar blijft. Er zijn ook allerlei uitsparingen waardoor de functionaliteit van je iPad top blijft! 

Apple iPad 10.2 2019 Hoes Paarden beweging - transparant

Waar zitten de paardenliefhebbers onder ons? Ben jij een geboren ruiter? Dan is dit hoesje zeker iets voor jou! Er staan allerlei paarden afgebeeld in beweging; in galop, draf, ... Dit hoesje beschermt de achterkanten en zijkanten. Deze hoes beschermt de achterkant en zijkanten tegen krassen en stoten. De print is afgedrukt op een transparante achtergrond waardoor de originele iPhone nog zichtbaar blijft. Er zijn ook allerlei uitsparingen waardoor de functionaliteit van je iPhone top blijft! 

Apple iPad 10.2 2019 Hoes Hakuna Matata - wit/transparant

Hakanu Matata, een zin die iedereen onder ons kent! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iPad wordt beschadigd. Dit hoesje beschermt de achterkanten en zijkanten. Door de transparantie behoudt je de originele vorm van je iPad. Het bestaat uit TPU materiaal, dat is duurzaam. Er zijn ook allerlei uitsparingen waardoor de functionaliteit van je toestel top blijft.  

Apple iPad 10.2 2019 Hoes Tattoo wit

Heb je geen inspiratie voor een gepaste tattoo? Niet getreurd, als je dit hoesje meeneemt naar de tattooshop weet de tatoeëerder zeker wat te drukken! Deze hoes beschermt de achterkant en zijkanten tegen krassen en stoten. De print is afgedrukt op een transparante achtergrond waardoor de originele iPad nog zichtbaar blijft. Er zijn ook allerlei uitsparingen waardoor de functionaliteit van je iPad top blijft! Kids hoes klassieke Apple iPad 10.2 2019 - rood

Met dit hoesje houdt je uw kids urenlang bezig met kijkplezier! Door de handige stand kan je ze laten kijken zonder het scherm te moeten vasthouden. Er is ook een handig handvat, als ze rondlopen hebben ze stevige grip op hun dierbaar speeltje! De iPad is extra beschermt door deze hoes, er zijn verhoogde hoeken waardoor de val geabsorbeerd wordt! Er zijn uitsparingen voor de camera en allerlei poorten. Deze hoes is geschikt voor iPad 10. 2 2019.

Kids hoes klassieke Apple iPad 10.2 2019 - blauw

Met dit hoesje houdt je uw kids urenlang bezig met kijkplezier! Door de handige stand kan je ze laten kijken zonder het scherm te moeten vasthouden. Er is ook een handig handvat, als ze rondlopen hebben ze stevige grip op hun dierbaar speeltje! De iPad is extra beschermt door deze hoes, er zijn verhoogde hoeken waardoor de val geabsorbeerd wordt! Er zijn uitsparingen voor de camera en allerlei poorten. Deze hoes is geschikt voor iPad 10. 2 2019.

Apple iPad 10.2 2019 Hoes bloemtak - transparant

Met  dit hoesje staat je iPad zeker in de bloei! Dit hoesje beschermt de achterkanten en zijkanten. Door de transparantie behoudt je de originele vorm van je iPad. Het bestaat uit TPU materiaal, dat is duurzaam. Er zijn ook allerlei uitsparingen waardoor de functionaliteit van je toestel top blijft.  

Extra beschermende hoes Apple iPad 10.2 2019 - zwart

Deze hoes biedt optimale bescherming! Je iPad is beschermt vooraan en achteraan. Er is een ingebouwde screenprotector aanwezig. Je iPad wordt beschermt tegen krassen en stoten. De hoes is gemaakt uit anti-slip materiaal. Door het robuuste model kan je geen betere bescherming wensen voor je toestel! Er is ook een standaard aanwezig zodat je met alle comfort films kan bekijken. Dit hoesje is geschikt voor de iPad 10.2 2019. 

Apple iPad 10.2 2019 Bluetooth toetsenbord Cover - zwart

Deze bookcase biedt niet alleen bescherming maar is ook voorzien van een toetsenbord. Dit toetsenbord heeft het type QWERTY. Het toetsenbord is via bluetooth te verbinden, voor de eerste keer moet je het koppelen, vervolgens verbind het automatisch. Het is ook een afneembaar toetsenbord, als je op stap gaat en het toetsenbord overbodig is, kan je enkel het hoesje gebruiken. Dit hoesje is lichtgewicht en compact. Dit hoesje is geschikt voor iPad 10. 2 (2019).