Soft Gym iPhone 3G/3GS 4/4S sport armband

Soft Gym iPhone 3G/3GS 4/4S sport armband - ZWC

Uw prijs : € 13,95
incl. BTW


Met de Soft Gym iPhone sport armband luister je altijd naar je favoriete muziek tijdens het sporten, de armband heeft een stevig en zachte klittenband sluiting waardoor deze de arm niet afknelt wanneer u de iPhone om uw arm draagt.

2258
7438204349367
ZWC
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Upgrade je workout met een iPhone 4s sportarmband

Je smartphone is de perfecte device om je sportprestaties en –vorderingen te meten. Je telefoon is alleen in de basis niet echt geschikt om bij je te dragen tijdens het sporten. Je houdt ‘m natuurlijk niet in je hand en in je zak zit-ie ook niet echt lekker. Heb je een iPhone 4(s), dan is een iPhone 4s sportarmband dé manier om je telefoon bij je te hebben tijdens het sporten. De 4s is zeer geschikt als device tijdens het sporten, omdat hij compacter is dan de nieuwere modellen van Apple. Gun jezelf een sportarmband en een upgrade van je workout.

Natuurlijk hebben wij ook sportbanden voor telefoons van andere formaten, zoals een sportarmband voor de iPhone 5, een sportarmband voor de iPhone 6 of een sportarmband voor de iPhone 8 Plus.

Uw iPhone 3/4 is tijdens het sporten altijd binnen handbereik met de Soft Gym sport armband voor de iPhone. De armband is speciaal ontwikkelt voor de iPhone en biedt een volledige toegang tot alle knoppen en aux (muziekpoort) wanneer de iPhone in de armband geplaatst is. De sport armband is gemaakt uit sterk Neopreen en voorzien van ademend ruitpatroon, de sluiting bestaat uit stevig klittenband waardoor de armband ook niet zal afzakken tijdens inspanning.

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.