Filteren op

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Kleur van de rand

Kleur van de rand

iPhone Xs Screenprotectors

iPhone Xs Screenprotectors

iPhone Xs Screenprotectors

iPhone Xs

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xs.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone Xr en een iPhone Xs Max Deze toestellen hebben een groter scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,8 inch ofwel 14,7 cm
  • Typenummers iPhone Xs : A1920, A2097, A2098 en A2100 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Screenprotector iPhone 11 Pro - X - Xs - premium glass 0.25 mm 9H...

Screenprotector iPhone 11 Pro - X - Xs - premium glass 0.25 mm 9H gehard glas

Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas met een sterke 9H hardheid, dat uitermate valbestendig en krasbestendig is.
Het glas is bestand tegen scherpe voorwerpen en vermindert de impact van een val.
De screenprotector heeft een gebogen rand wat de screenprotector perfect veilig maakt! 
Deze screenprotector geeft het scherm van uw iPhone een volledige bescherming tegen dagelijkse schade.
Het glas is slechts 0.25 mm dik.Screenprotector iPhone 11 Pro / iPhone X(s) - gehard glas 9H

Screenprotector iPhone 11 Pro / iPhone X / iPhone Xs - gehard glas 9H

Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas met een sterke 9H hardheid, dat uitermate valbestendig en krasbestendig is.
Het glas  is bestand tegen scherpe voorwerpen en vermindert de impact van een val.
Er is een stevige gebogen rand aanwezig, wat de screenprotector perfect veilig maakt! 
Deze screenprotector zorgt voor een volledige bescherming van het iPhone scherm.
 


LCD Screen Protector Film - iPhone 5.8 inch X/XS

Deze screenprotector heeft een matte afwerking en een anti vingerafdruk. Het anti glare functie maakt het mogelijk om de telefoon nog te gebruiken in het zonlicht. Het is eenvoudig te installeren. Het laat geen kleverige resten na het verwijderen.

0.2mm 9H Full Size Curved Tempered Glass Screen Protector voor...

Deze screen protector van Baseus is gemaakt van chemisch bewerkt tempered glass wat het een uiterst glad oppervlak geeft en dus voor een goede touch sensitiviteit zorgt. Deze protector heeft een ultradunne glasdikte van dlechts 0. 2 mm en toch een hardheid van 9H. Bovendien werd er een coating op het glas voorzien die vette vingerafdrukken tegengaat. Geschikt voor de iPhone X / iPhone Xs 5. 8 inch.

Screenprotector met installatie-kit iPhone 11 Pro/XS/X

Deze screenprotector van Patchworks biedt bescherming en privacy, het scherm wordt dan donker zodat onbekenden niet kunnen meekijken op jouw scherm! De screenprotector is heel gemakkelijk aan te brengen met de handige inbegrepen installatiekit. De protector is gemaakt uit hoogwaardig glas met een ideale dikte voor de bescherming van uw apparaat. Het tempered glas is voorzien van een speciale (oleofobisch) coating die het aanladen van vettigheid en vingerafdrukken tegengaat.

Tempered Glass Film voor bescherming achterzijde iPhone XS / X 5.8...

Deze Baseus screen protector beschermt de ACHTERZIJDE van uw iPhone X / iPhone Xs 5. 8 inch smartphone. De protecotr is gemaakt van 0. 3 mm dik tempered glass die zeer krasbestendig is. Het glas is tevens voorzien van een speciale coating die vette vingerafdrukken tegengaat. Compatibel met : iPhone XS 5. 8 inch iPhone X  

Tempered Glass Screen Protector - iPhone Xs

Deze screen protector is geschikt voor de iPhone Xs en is gemaakt uit 9H temperd glass. De screen protector is eenvoudig te poetsen en is krasbestendig. Bescherm uw iPhone Xs 5 keer meer dan met een normale screen protector. Bij het verwijderen laat deze temperd glass geen residue achter. Maak het scherm van de iPhone stofvrij met het bijgeleverde doekje en kleef de screen protector eenvoudig op het scherm.