iPhone 6 Softcase hoesjes

iPhone 6 Softcase hoesjes

iPhone 6 Softcase hoesjes

iPhone 6 en iPhone 6s

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 6 en iPhone 6s.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 6 PLUS en iPhone 6s PLUS deze hebben een groter scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen of het typenummer van uw iPhone na!


  • Afmetingen : 138 x 67 x 7 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 4,7 inch ofwel 11,9 cm
  • Typenummers iPhone 6 : A1549, A1586 en A1589 (Te vinden op de achterzijde)
  • Typenummers iPhone 6s : A1633, A1688 en A1700 (Eveneens op de achterzijde)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 86 producten.

Item 1-12 van 86 in totaal item(s)

Actieve filters

Carbon Fiber Flexible iphone 6 phone case - iPhone 6s 4.7 inch Zwart

Carbon Fiber Flexible iphone 6 phone case - iPhone 6s 4.7 inch Zwart

Deze Carbon Fiber hoes geeft een prima bescherming aan jouw iPhone 6s/ 6.
De gebruikte materialen garanderen een goede schokdemping en met deze uitvoering worden de uitgangen ook beschermd tegen stof en vuil.
De structuur van de hoes voelt prettig aan in je hand en laat geen vingerafdrukken achter.

Carbon Fiber iphone 6 case - iPhone 6s - 4.7 inch Zwart/Grijs

Carbon Fiber iphone 6 case - iPhone 6s - 4.7 inch Zwart / Grijs - iPaky

Deze Carbon Fiber hoes geeft een prima bescherming aan jouw iPhone 6s/ 6.
De gebruikte materialen garanderen een goede schokdemping en met deze uitvoering worden de uitgangen ook beschermd tegen stof en vuil.
De structuur van de hoes voelt prettig aan in je hand en laat geen vingerafdrukken achter.

TPU Softcase iPhone 6(s) - Meow Poes

Standaard is ook maar standaard. Wilt u echt een uniek hoesje met daarbij alle toebehoren dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Zeer scherpe print, unieke afbeeldingen en een top kwaliteit hoesje. Naast het hoesje ontvangt u een afneembare ring. Met deze draaibare ring kunt u uw telefoon makkelijker vast houden of de iPhone op tafel plaatsen.  Ook ontvangt u een gratis notitieblokje.

TPU Softcase - iPhone 6(s) - Hello Konijntje

Van Maoxin: In Cases. Standaard is ook maar standaard. Wilt u echt een uniek hoesje met daarbij alle toebehoren dan hoeft u niet meer verder te kijken. Zeer scherpe print, unieke afbeeldingen en een top kwaliteit hoesje. Naast het hoesje ontvangt u een afneembare ring. Met deze draaibare ring kunt u uw telefoon makkelijker vast houden of te gebruiken als u uw telefoon in een bepaalde stand op uw bureau of tafel wilt leggen. Ook ontvangt u een gratis notitieblokje.

PC/TPU Backcase iPhone 6(s) - Zwart

Dit hoesje van iPaky is gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal dat een luxe uitstraling geeft. De rubberen binnen hoes geeft optimale bescherming voor uw telefoon en levert grip aan uw hand. De harde bumper beschermd tegen impact schade. De matte coating vermindert de aanwezigheid van vingerafdrukken op het hoesje.

TPU Softcase iPhone 6(s) - Transparant

Deze ultra dunne hardcase van Baseus is ideaal als u uw telefoon wilt beschermen, maar niet af wilt doen aan zijn slanke design. Gemaakt van hoge kwaliteit PC, waardoor het hoesje niet snel zal slijten. Om uw iPhone optimaal te beschermen, raden wij u aan om een screenprotector in combinatie met dit hoesje te gebruiken.

Transparante softcover - backcase Iphone 6(s)

Het NXE design hoesje is gemaakt uit TPU materialen en biedt een sterke bescherming tegen schokken en vallen. Slank ontwerp, het voegt geen volumineus gevoel aan uw telefoon toe. Gevoelige knoppendeksels zorgen ervoor dat u snel kunt reageren met een druk op de knop. Het hoesje past perfect en blijft extreem dun. Met tastbare bedekte knoppen.

TPU Softcase Maoxin iPhone 6(s) - Karakters

Maoxin biedt u een uniek hoesje aan met daarbij alle toebehoren. Het hoesje heeft een zeer scherpe print, unieke afbeeldingen en een top kwaliteit hoesje. Naast het hoesje ontvangt u een afneembare ring. Met deze draaibare ring kunt u uw telefoon makkelijker vast houden of te gebruiken als u uw telefoon in een bepaalde stand op uw bureau of tafel wilt leggen. Ook ontvangt u van In een notitieblokje als cadeau.

Rubberen case iPhone 6(s) zwart

Dit rubberen ipaky hoesje voor Iphone 6(s) is gemaakt van een hoge kwaliteit en voelt goed in de handen. Het heeft een modern motief en ziet er heel leuk uit. De silicone cover met soft bumper zorgt ervoor dat de smartphone veilig en beschermd wordt.

TPU Softcase Iphone 6(s) grijs

Dit Glossy grijze hoesje is uit TPU kunststof en is geschikt voor Iphone 6(s). Het is een duurzaam en functioneel hoesje. Het beschermd de smartphone tegen stoten.  

Bling TPU Softcase Casecube iPhone 6(s) - Bohemisch

Deze bling softcase van Casecube is een lust voor het oog en onderscheid zich van de gebruikelijke softcases. Omdat er gebruik is gemaakt van een IMD print zullen de kleuren van dit hoesje nooit slijten of vervagen. Tevens heeft het hoesje een blue ray finish waardoor deze in het zonlicht een blauwachtige gloed krijgt.

Clip on Pure Flex iPhone 6 4.7 inch - Roze

De Mjoy Pure Flex case zorgt voor een dagelijkse bescherming in een dun, lichtgewicht design en transparante achterkant. Het zachte materiaal beschermt tegen schade en het ontwerp zorgt ervoor dat je je telefoon kan opladen en alle knoppen kunt blijven gebruiken.