Opladers

opladers geschikt voor de iphone of ipad

Opladers

Categorieën binnen deze selectie...

  • Opladers voor in het stopcontact
    <p>Op zoek naar een nieuwe en degelijke stopcontact oplader om uw toestel op te laden? Dan bent u bij iPhoneHoesjes aan het juiste adres! Je vindt er sowieso de geschikte kabel voor uw smartphone. Een laadkabel gebruik je niet enkel en alleen om uw smartphone op te laden maar ook om data over te zetten of om als koppelstuk te gebruiken. Daarom is het dus belangrijk dat uw kabel over een goede kwaliteit beschikt. Bij iPhoneHoesjes beschikken we over een breed assortiment van kwalitatieve kabels van verschillende aansluittypes en kleuren. Neem dus zeker een kijkje in ons gamma en vind uw ideale oplaadkabel die in een stopcontact passen!</p>
  • Opladers voor in de auto
    <p>Ben je vaak onderweg met de auto of ga je op vakantie met uw voertuig? Dan zijn onze auto-opladers een geschenk voor u! Ze zijn heel gemakkelijk te installeren in uw auto waardoor u met één enkele kabel uw smartphone kan opladen terwijl u in de auto zit of rijdt. Valt uw toestel onverwacht plat en heb je hem dringend nodig, dan is het heel gemakkelijk om hem in de auto op te laden. Bij iPhonehoesjes vindt u de beste autoladers in verschillende kleuren en formaten, neem dus zeker een kijkje! </p>

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Orginele Apple 12W Power Adapter USB- Wit

Apple USB lichtnetadapter van 12 W. Compatibel met alle USB (lightning) kabels om uw iPhone / iPad op te laden. De USB lichtnetadapter is te gebruiken als een extra of vervangende adapter voor je tablet, smartphone of muziekspeler. De lichtnetadapter past perfect bij het stijlvolle design van de Apple producten. De adapter wordt geleverd zonder USB kabel. Je kunt hiervoor de originele kabel die bij het apparaat is geleverd gebruiken. Wil jij toch een extra USB kabel bij deze oplader? Kijk dan hier voor een originele 30 pins naar USB kabel of Lightning naar USB kabel van Apple. Bestel de USB lichtnetadapter en voorzie je apparaat van extra energie als dat nodig is.

Autolader 5V 2.1A Dubbel USB - Koper

Van de Rock series: Zeer mooie dubbele USB autolader. Laad zeer snel uw telefoon of tablet op dankzij de sterke 2. 1A lader. LED indicator wat een mooie verlichting geeft en tevens zeer praktisch is. Mooie aluminium behuizing.

Autolader 5V 2.1A Dubbel USB - Champagne

Van de Rock series: Zeer mooie dubbele USB autolader. Laad zeer snel uw telefoon of tablet op dankzij de sterke 2. 1A lader. LED indicator wat een mooie verlichting geeft en tevens zeer praktisch is. Mooie aluminium behuizing.

5V 3.1A Auto-oplader Dubbel USB Universeel

Gloednieuwe mini auto oplader adapter, zakformaat, lichtgewicht en duurzaam. Dubbel USB outpout. Kan 2 apparaten tegelijkertijd laden. Gemakkelijk uw toestel onderweg opladen door het koppelen van uw eigen USB kabel (USB kabel niet meegeleverd)

Pisen 5V 1A Auto-oplader Universeel

Gloednieuwe mini autolader adapter, zakformaat, lichtgewicht en duurzaam Standaard USB outpout Gemakkelijk uw toestel onderweg opladen door het koppelen van uw eigen USB kabel (USB kabel niet meegeleverd. . .

Adapter Nillkin Extra Snel Oplader 2.0A - Wit

Nillkin bied net dat stukje extra kwaliteit ten opzicht van de standaard adapters. Niet meer lang wachten totdat je telefoon weer is opgeladen. Toepasbaar met alle oplaadkabel met een USB ingang. ;Sneller en veiliger opladen.
Nieuwe en degelijke laadkabel nodig om uw toestel op te laden? Dan bent u bij iPhoneHoesjes aan het juiste adres! Je vindt er sowieso de geschikte kabel voor uw smartphone. Een laadkabel gebruik je niet enkel en alleen om uw smartphone op te laden maar ook om data over te zetten of om als koppelstuk te gebruiken. Daarom is het dus belangrijk dat uw kabel over een goede kwaliteit beschikt. Bij iPhoneHoesjes beschikken we over een breed assortiment van kwalitatieve kabels van verschillende aansluittypes en kleuren. Neem dus zeker een kijkje in ons gamma en vind uw ideale oplaadkabel!