Gemiddeld elke twee jaar een beschadiging

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 30 procent van de Nederlanders elke twee jaar een beschadiging aan de smartphone oploopt. Vergeleken met Zuid-Europa (gemiddeld 40 procent) doen ‘wij’ het daarmee nog redelijk goed. Toch zijn deze cijfers zeer hoog en doen Apple en andere smartphonefabrikanten hun uiterste best om telefoons zo sterk en duurzaam mogelijk te maken. Dat is voor een apparaat met een groot glazen oppervlak dat dagelijks gebruikt wordt nog best lastig. Een iPhone-hoesje biedt dan natuurlijk wel uitkomst.

Gorilla Glass iPhone hoesje voor nog betere bescherming

Hoewel het scherm van een iPhone 6 en een iPhone 7 steeds minder barst- en krasgevoelig wordt, kun je je kostbare smartphone nog beter beschermen door een iPhone 6 hoesje of een iPhone 7 hoesje met Gorilla Glass te gebruiken. Een hoesje met het officiële Gorilla Glass geeft je iPhone een nog betere bescherming tegen schokken, krassen en barsten. Bovendien blijft het scherm van je telefoon perfect met je vingers te bedienen. Een ander groot voordeel van Gorilla Glass is dat je veel minder last hebt van ontsierende vettige vingerafdrukken en de helderheid van je iPhone display blijft net zo goed.

Gorilla Glass is het sterkst

De technische ontwikkelingen op smartphonegebied gaan nog steeds onverminderd snel. Ook de displays worden harder en sterker door de toepassing van een nieuwe generatie Gorilla Glass. Gorilla Glass 4 is twee keer zo sterk als displays van andere merken. Gorilla Glass rond een smartphone wordt getest door de telefoon van een hoogte van één meter met het scherm naar beneden op een harde oneven ondergrond te laten vallen. Geen enkele telefoon met een ‘gewoon’ glazen display overleefde dat, terwijl 80 procent van de telefoons met Gorilla Glass geen schade had. Gorilla Glass 5 is de nieuwste generatie, waarbij 80 procent van de toestellen een val van maar liefst 1,6 meter overleeft.

iPhone 7 hoesjes met Gorilla Glass

Als je per ongeluk je iPhone 7 in een broekzak met sleutels draagt, is het risico op krassen door het harde glas aanzienlijk kleiner. Desondanks is het gebruik van een iPhone hoesje uiteraard nog altijd zeer verstandig. Een volledig omvattend iPhone hoesje met Gorilla Glass geeft je de ultieme bescherming, waarmee je de kans op beschadigingen zo klein mogelijk maakt.