iPhone 8 plus Waterdichte hoesjes

iPhone 8 plus Waterdichte hoesjes

iPhone 8 plus Waterdichte hoesjes

iPhone 8 Plus

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 8 Plus.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 8 zonder de PLUS toevoeging. Dit toestel heeft een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 158,4 x 78,1 x 7,5 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,5 inch ofwel 14 cm
  • Typenummers iPhone 8 Plus : A1864, A1897 en A1898 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Waterproef hoes - iPhone 7 PLUS / iPhone 8 PLUS - 2M - Zwart

Waterproof hoes voor uw iPhone 7/8 PLUS met slim design. Deze hoes beschermt uw iPhone tegen water, schocken, stof en sneeuw. Ondanks het sterke materiaal voelt uw iPhone niet zwaar aan. Het ingebouwde audiosysteem zorgt er voor dat u nog steeds op een aangename manier geluid kan afspelen.

Water Proof Case - IP 68 - iPhone 6(s)/7/8 Plus - Zwart

Deze water proof case beschermt jouw kostbare iPhone tegen water, stof en schokken tijdens het sporten. Dit hoesje is geschikt voor de iPhone 6(s) Plus, iPhone 7 Plus en iPhone 8 Plus. Met dit hoesje blijft jouw iPhone beschermt tegen water tot wel 3 meter diep en dat wel 12 uur lang. Dankzij het kristalhelder glas is het mogelijk om foto's en filmpjes te maken met de beste kwaliteit. Het hoesje laat toe om de touchscreen te gebruiken. Dit hoesje beschikt over een IP 68 label. Dit betekent dat hij de beste bescherming biedt tegen water en stof.  

Anti-shock TPU Softcase Mofi iPhone 7/8 plus - Transparant

Dit hoesje van Mofi, specifiek ontworpen voor de iPhone 7/8 plus geeft uitmuntende bescherming tegen vallen of stoten. De randen en hoeken staan een stukje van de telefoon af en vormen hierdoor een soort luchtkussen. Laat u uw telefoon vaak vallen? Dan is dit hoesje de ideale oplossing! Voor optimale bescherming adviseren wij u dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken.