Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 4,00 - € 25,00

Beschikbaar

Beschikbaar

iPhone Xr Waterdichte en schokbestendige hoesjes

iPhone Xr Waterdichte en schokbestendige hoesjes

iPhone Xr Waterdichte en schokbestendige hoesjes

iPhone Xr

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xr.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone Xr : A1984, A2105, A2106 en A2107 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Waterproof hoes voor iPhone Xr - 2M - Zwart

Ultrasterke waterproof hoes voor uw iPhone Xr. Deze hoes beschermt uw iPhone Xr tegen water, schocken, stof en sneeuw. Ondanks het sterke materiaal voelt uw iPhone niet zwaar aan. Het ingebouwde audiosysteem zorgt er voor dat u nog steeds op een aangename manier geluid kan afspelen.

Extreem valbestendige en waterdichte iPhone XR cover - Rood/ Zwart...

Extreme bescherming voor jouw iPhone: dit hoesje beschermt jouw iPhone tegen de meest extreme omstandigheden. De extra versteviging aan de hoeken van de cover zorgen voor een uitstekende bescherming bij een eventuele val.  Het hoesje is gemaakt uit Carbon, metaal en geeft een voorkant van tempered glass. Ideaal voor gebruik in extreme omstandigheden zoals op werven of in de industrie. Deze hoes heeft IP54 certificatie voor waterdichtheid
Niet op voorraad

Waterproof Hardcase - Iphone XR Hoesje - Rood

Dit Iphone XR hoesje valt op door zijn robuust, waterproof design. Het hoesje omgeeft de volledige Iphone en maakt zo de Iphone waterproof. Het hoesje kan tot 6m onder water gaan gedurende 12 uur.   Het hoesje biedt volledige bescherming en is dan ook schokbestendig. Bij het hoesje hoort ook een bevestigingslint, waardoor je de iphone aan de nek kunt hangen.