Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 8,00 - € 73,00

Merk

Merk

Hoezen - iPad Air 3 - 2019

Hoezen - iPad Air 3 - 2019

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Apple iPad Air(2019)10.5 AZERTY Bluetooth toetsenbord pen hoes - zwart

Deze hoes bouwt je iPad om in een mini laptop! Je kan het toetsenbord eenvoudig verbinden via bluetooth, je hoeft het maar 1 keer te koppelen, de volgende keren zal het automatisch gaan zodra je het toetsenbord aanzet. Het toetsenbord heeft het type AZERTY. Het toetsenbord heeft een eigen batterij die je moet opladen met de meegegeven kabel. Deze hoes kan je ook gebruiken zonder het toetsenbord, zodat je enkel het gewicht van het hoesje draagt. Deze hoes is geschikt voor de iPad Air 3 2019. Het hoesje heeft ook een penseel, hierdoor kan je nauwkeurig je iPad bedienen.  

Apple iPad Air (2019) 10.5 Bluet QWERTY Toetsenbord Pen Cover- zwart

Deze hoes heeft een toetsenbord die verbonden is met bluetooth. Door bluetooth wordt het toetsenbord eenvoudig gekoppeld. Je kan het toetsenbord opladen via de meegegeven kabel. U kan het toetsenbord thuislaten als u het niet nodig heeft, het is eenvoudig afneembaar. Als je het toetsenbord thuislaat heb je nog steeds een hoesje die je iPad beschermt. Door het toetsenbord kan je met alle comfort lange teksten typen. Het toetsenbord is volgens het type QWERTY. Deze hoes is geschikt voor iPad Air 3 ( 2019 ). 

Apple iPad Air(2019) 10.5 AZERTY Bluetooth toetsenbord cover - zwart


Dit hoesje beschikt over een draadloos toetsenbord! Het toetsenbord is verbonden met bluetooth. Het toetsenbord heeft het type AZERTY, het Belgische en Franse model. Je kan het toetsenbord opladen met een USB kabel. Het hoesje biedt ook volledige bescherming aan je iPad. Door het toetsenbord kan je met alle comfort lange teksten typen. Deze hoes is geschikt voor iPad Air 3 2019. 

Apple iPad Air (2019) 10.5 Bluetooth toetsenbord cover - zwart

Deze multifunctionele hoes maakt van je iPad een gloednieuwe laptop! Je kan hiermee urenlang typen zonder last te hebben van de iets kleinere toetsen op het touchscreen. Het toetsenbord is verbonden met bluetooth, de eerste keer moet je uw iPad eraan koppelen, de volgende keren zal het automatisch gaan bij het inschakelen van het toetsenbord. Je kan het toetsenbord opladen met de meegeleverde USB kabel. De bluetoothverbinding heeft bereik tot 10 meter ver! Het toetsenbord heeft het type QWERTY. Naast het toetsenbord biedt deze hoes ook 360° bescherming aan uw iPad. Er is ook een ingebouwde standaard aanwezig waardoor u op je volle gemak naar een film kan kijken of video's kan bekijken. 

Slim drievoudig plooisysteem voor Apple iPad Air 10.5 2019 met...

Deze hoes is zeer gemakkelijk mee te nemen. Het slimme plooisysteem beschermt je beeldscherm optimaal. Het gedeelte dat plooit kan je ook omtoveren tot een standaard waardoor je met alle comfort je favoriete programma bekijkt! Het heeft een slimme slaap en waakfunctie, het beeldscherm gaat automatisch aan en uit bij het openen of toedoen van de hoes. Deze hoes is gemaakt uit hoogwaardig PU leder en PC. Er is ook een houder aanwezig voor je Penseel in te bewaren.  

Slim drievoudig plooisysteem voor Apple iPad Air 2019 - roze goud

Deze hoes is zeer gemakkelijk mee te nemen. Het slimme plooisysteem beschermt je beeldscherm optimaal. Het gedeelte dat plooit kan je ook omtoveren tot een standaard waardoor je met alle comfort je favoriete programma bekijkt! Het heeft een slimme slaap en waakfunctie, het beeldscherm gaat automatisch aan en uit bij het openen of toedoen van de hoes. Deze hoes is gemaakt uit hoogwaardig PU leder en PC.

Slim drievoudig plooisysteem voor Apple iPad Air 2019 - navy blauw

Deze hoes is zeer gemakkelijk mee te nemen. Het slimme plooisysteem beschermt je beeldscherm optimaal. Het gedeelte dat plooit kan je ook omtoveren tot een standaard waardoor je met alle comfort je favoriete programma bekijkt! Het heeft een slimme slaap en waakfunctie, het beeldscherm gaat automatisch aan en uit bij het openen of toedoen van de hoes. Deze hoes is gemaakt uit hoogwaardig PU leder en PC.

Apple iPad Air 10.5 (2019) Softcase - transparant

Deze op maat gemaakt softcase behoudt de originaliteit van je iPad en beschermt hem! Het hoesje is transparant zodat je optimaal kan genieten van het model. Het beschermt de iPad tegen krassen, stoten en andere dagelijkse beschadigingen.  

Slim drievoudig plooisysteem voor Apple iPad Air 2019 met...

Deze hoes is zeer gemakkelijk mee te nemen. Het slimme plooisysteem beschermt je beeldscherm optimaal. Het gedeelte dat plooit kan je ook omtoveren tot een standaard waardoor je met alle comfort je favoriete programma bekijkt! Het heeft een slimme slaap en waakfunctie, het beeldscherm gaat automatisch aan en uit bij het openen of toedoen van de hoes. Deze hoes is gemaakt uit hoogwaardig PU leder en PC. Er is ook een penseelhouder aanwezig! 

Hardcase met geïntegreerde standaard voor iPad Air ( 2019) - zwart

Deze hoes heeft een robuuste uitstraling. Het is gemaakt uit gehard kunststof en beschermt de achterkant en zijkanten van jouw iPad optimaal! Het beschermt tegen krassen en stoten. Er is een geïntegreerde standaard waardoor je met alle comfort naar jouw film kan kijken. Je kan de kickstand uitklappen wanneer je maar wilt. De kickstand heeft 3 verschillende hoogtes waardoor je verschillende dingen kunt doen; typen, films bekijken, ... 

Leren hoes met kickstand voor iPad Air 2019 - bruin

Deze hoes geeft een zeer klassevolle uitstraling aan jouw iPad! Als je iets moet voorstellen of tonen op jouw iPad kan je dit eenvoudig doen met de handband vanachter. Zo kan je makkelijk je iPad vasthouden. Er zijn 2 verschillende standen. Er is ook plaats voor pasjes, gleuven en documenten. Zo heb je alles op zak wat je nodig hebt. Het is gemaakt uit synthetisch leder en is hoogwaardig materiaal. Er is ook een gleuf voor jouw Apple Pencil.