Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 31,00

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Thema

Thema

Pasjes

Pasjes

Sluiting

Sluiting

Handenvrije stand

Handenvrije stand

Portemonnee Functie

Portemonnee Functie

Kleur van de rand

Kleur van de rand

iPhone 11 Pro max Book case hoesjes

Groot gamma iPhone 11 Pro max book case hoesjes

iPhone 11 Pro max Book case hoesjes

iPhone 11 Pro MAX

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11 Pro MAX.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 Pro zonder 'MAX' toevoeging. Dit zijn NIET dezelfde toestellen! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 158 X 77,8 X 8,1 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,5 inch ofwel 16,5 cm
  • Typenummers iPhone 11 Pro MAX: A2161, A2220, A2218 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 27 producten.

Item 1-12 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters

Lederen bookcase voor iPhone 11 Pro Max - zwart

Deze bookcase van Dux Ducis is zeer kwaliteitsvol. Het heeft een stevige magnetische sluiting en een goede omranding. Binnenin zijn er 3  pasjesgleuven en een vak voor cash geld. Je kan je hoesje op bepaalde standen zetten. De hoes is binnen van TPU materiaal. Deze hoes is geschikt voor iPhone 11 Pro Max.  

Retro leder bookcase voor iPhone 11 Pro Max - bruin

Deze bookcase is gemaakt uit retro, kwaliteitsvol leder met een TPU cover aan de binnenkant. Er is plaats voor 3  kaarten en een vak voor cash geld. Deze iPhone cover voelt zacht aan en is comfortabel in jouw hand. Je hebt ook een mogelijkheid om hands free te plaatsen. De sluiting is met een sterke magneet zodat je gsm optimaal beschermt is. Er is ook een draagkoord bij zodat je alle comfort hebt en zo makkelijk kunt wandelen. Uiterst handig en zeer mooi! Deze cover is geschikt voor iPhone 11 Pro Max.  

Leren Wallet Case- iPhone 11 Pro Max 6.5 inch- Retro - Grijs

Bescherm uw kostbare iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch met deze kwalitatieve wallet case van DG Ming. Laat uw iPhone opvallen dankzij de mooie kleur van het hoesje. Dit hoesje is voorzien van een magneetsluiting. Zet het hoesje handig op tafel dankzij de stand alone functie. Aan de binnenzijde is er opslagplaats voorzien voor een 3 tal pasjes. Plaats eenvoudig uw toestel in het TPU hoesje aan de binnenzijde van de wallet case.  

Lederen Wallet Case voor iPhone 11 Pro Max 6.5 inch- Blauw

Deze bookcase is voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. De case heeft een eenvoudige en zakelijke stijl. Gemaakt uit glanzend PU leer zodat het glad aanvoelt en vuil afwerend is. Bovendien zijn er 3 ingebouwde pasjesgleuven waar u makkelijk uw pasjes of contant geld kwijt kan! Heel praktisch en uiterst functioneel.  

Lederen Wallet Case voor iPhone 11 Pro Max 6.5 inch- Roze

Deze bookcase is voor de iPhone 11 Pro Max 6. 5 inch. De case heeft een eenvoudige en zakelijke stijl. Gemaakt uit glanzend PU leer zodat het glad aanvoelt en vuil afwerend is. Bovendien zijn er 3 ingebouwde pasjesgleuven waar u makkelijk uw pasjes of contant geld kwijt kan! Heel praktisch en uiterst functioneel.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - paars

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het paarse kleur geeft een zomerse touch aan je gsm. Aan de binnenkant van je hoesje is je kleur donkerblauw. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - roze goud

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het roze kleur geeft een hippe touch aan je gsm. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - bruin

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het bruine kleur geeft een professionele look aan je iPhone. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - groen

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het groene kleur geeft een zomerse touch aan je gsm. Aan de binnenkant van je hoesje is je kleur zwart. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - roze

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het roze kleur geeft een zomerse touch aan je gsm.  Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - roze

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het kleur is roze. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Bookcase voor iPhone 11 Pro Max - goud

Deze bookcase van Goospery is zeer kwaliteitsvol. Je kan er 5 kaarten in bewaren en er is plaats voor cash geld. Het heeft een magnetische sluiting waardoor je iPhone optimaal beschermd is. Het is gemaakt uit PU leer aan de buitenkant en TPU kunststof aan de binnenkant. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 11 Pro Max. Het kleur is goud. Je schermdiameter moet ongeveer 16,5 centimeter zijn.  

Niet gevonden wat U zocht? misschien vindt U het wel in ons gamma universele hoesjes en draagtasjes!


iPhone 11 Pro max bookcase hoesje : De ultieme bescherming

Een iPhone 11 Pro max Bookcase hoesje is enorm veelzijdig in gebruik en biedt meestal nog ruimte aan enkele pasjes en soms is er zelfs een vakje voor muntstukken.
Dit type iPhone hoesjes is bij iPhoneHoesjes verkrijgbaar in alle kleuren en maten.
Van de meest luxueuze modellen in echt leder tot speelse modellen van bv. Goospery in PU leder.
Sommige iPhone Pro max Bookcase hoesjes zoals bv. deze van Caseme zijn echte portemonnees met vakjes voor papieren en ruimte voor wel 10 pasjes.
De hoesjes van Qialino stralen dan weer pure klasse uit en worden gefabriceerd uit de beste kwaliteit kalfsleer.

iPhoneHoesjes zorgt voor een snelle en correcte afhandeling, daar kan U van op aan!

Wanneer U uw iPhone 11 Pro max bookcover besteld via iPhoneHoesjes kan u rekenen op een snelle en correcte levering. Daar wij al onze producten direct leveren uit eigen voorraad hebt u het meestal de volgende dag al in huis.
Alle uitgaande leveringen zijn voorzien van tracking informatie, U kan zelf het gewenste uur van levering nog aanpassen. 
Deze werkwijze garandeert een correcte en vooral snelle afhandeling.
Hebt u vragen over een bepaalt product? bel of mail ons gerust! We staan altijd met plezier voor u klaar.

Ook voor de andere iPhone modellen hebben wij een groot gamma bookcases in voorraad.

iPhone 4 bookcases
iPhone 5 bookcases
iPhone 5c bookcases
iPhone 6 bookcases  /  iPhone 6 plus bookcases
iPhone 7 bookcases   iPhone 7 plus bookcases
iphone 8 bookcases  /  iPhone 8 plus bookcases
iPhone X bookcases  /  iPhone Xs bookcases /   iPhone Xs max bookcases
iPhone 11 bookcases / iPhone 11 Pro bookcases /  iPhone 11 Pro max bookcases
iPhone SE-2020 bookcases