Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 1,00 - € 18,00

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

iPhone 6 Screenprotectors

iPhone 6 Screenprotectors

iPhone 6 Screenprotectors

iPhone 6 en iPhone 6s

tips van iphonehoesjes
De screenprotectors in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 6 en iPhone 6s.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 6 PLUS en iPhone 6s PLUS deze hebben een groter scherm! De producten in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen of het typenummer van uw iPhone na!


  • Afmetingen : 138 x 67 x 7 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 4,7 inch ofwel 11,9 cm
  • Typenummers iPhone 6 : A1549, A1586 en A1589 (Te vinden op de achterzijde)
  • Typenummers iPhone 6s : A1633, A1688 en A1700 (Eveneens op de achterzijde)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Super clear screenprotector iphone 6 (S)

Deze goede protector van Nillkin is gemakkelijk aan te brengen en laat bij verwijderen geen lijmresten achter. Het product is eenvoudig verpakt, maar heeft wel in het pakket de benodigde aanbrengmaterialen.

Seven iPhone 6(s)/7/8 Edge To Edge Gehard Glas Screenprotector - Wit

Seven Screenprotector iPhone 6(s) / 7/8 Deze screenprotector heeft gekleurde randen en beschermd uw iPhone tegen krassen en barsten op het scherm. Het is gemaakt van gehard glas en de randen zijn soft zodat de protector de stoten beter absorbeert. Zeer makkelijk te plaatsen en u ziet nauwelijks het verschil wanneer deze is geplaatst. 
Niet op voorraad

Seven iPhone 7/8 Edge To Edge Gehard Glas Screenprotector - Rosé Goud

Seven Screenprotector iPhone 6(s) / 7/8 Deze screenprotector heeft gekleurde randen en beschermd uw iPhone tegen krassen en barsten op het scherm. Het is gemaakt van gehard glas en de randen zijn soft zodat de protector de stoten beter absorbeert. Zeer makkelijk te plaatsen en u ziet nauwelijks het verschil wanneer deze is geplaatst. ;;

Seven iPhone 6(s)/7/8 Edge To Edge Gehard Glas Screenprotector - Goud

Seven Screenprotector iPhone 6(s)/ 7/8 Deze screenprotector heeft gekleurde randen en beschermd uw iPhone tegen krassen en barsten op het scherm. Het is gemaakt van gehard glas en de randen zijn soft zodat de protector de stoten beter absorbeert. Zeer makkelijk te plaatsen en u ziet nauwelijks het verschil wanneer deze is geplaatst.  

Screenprotector glas iPhone 6 / 6S

Deze zeer harde screenprotector biedt een goede beveiliging voor je peperdure iPhone scherm. De protector is eenvoudig aan te brengen en laat geen lijmresten achter. Door het dunne ontwerp zul je niet merken dat er een screenprotector op je scherm is aangebracht en blijft de drukgevoeligheid alsof je het scherm gebruikt zonder de bescherming.

iPhone 6(s) 0,3mm Dubbelzijdig Glas Screenprotector - Roze Carbon

Mooie kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm en achterkant voor de iPhone 6(s). De armor van gehard glas past exact op uw iphone 6 waardoor u geen verschil ziet van het origineel. Het glas loopt exact tot aan de rand en geeft onwaarschijnlijk helder beeld en kleuren door. Zeer makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector als het ware alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.

iPhone 6(s) 0,3mm Dubbelzijdig Glas Screenprotector - Blauw Carbon

Mooie kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm en achterkant voor de iPhone 6(s). De armor van gehard glas past exact op uw iPhone 6 waardoor u geen verschil ziet van het origineel. Het glas loopt exact tot aan de rand en geeft onwaarschijnlijk helder beeld en kleuren door. Zeer makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector als ware alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.

iPhone 6(s) 0,3mm Gehard Glas screen protector

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.