Filteren op

Merk

Merk

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

iPhone 7 plus Softcase hoesjes

iPhone 7 plus Softcase hoesjes

iPhone 7 plus Softcase hoesjes

iPhone 7 Plus

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 7 Plus.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 7 zonder PLUS toevoeging. Dit toestel heeft een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


Er zijn 18 producten.

Item 1-12 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Flexibele Jelly iPhone case voor iPhone 7/8 Plus - Groen

Flexibele Jelly iPhone case voor iPhone 7/8 Plus - Groen

Deze flexibele softcase is gemaakt uit zacht TPU materiaal wat uiterst stevig en vooral duurzaam is.
Er zijn uitsparingen voor de toetsen voorzien.
Dit hoesje is uitermate praktisch in gebruik.
Deze softcase heeft een glanzend oppervlak, er is ook glitterpoeder in verwerkt wat een unieke uitstraling geeft.
Deze softcase is afkomstig van een hoogwaardig merk, Goospery. 

Dergelijke case beschermt niet de voorkant en kan aangevuld worden met een screenprotector voor optimale bescherming!

Softcase voor iphone 7 plus - iphone 8 plus met giraf textuur

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 plus  iPhone 8 plus hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iPhone 7 plus - iPhone 8 plus met zwart witte zebra...

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 plus    iPhone 8 plus hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone 7 plus - iPhone 8 plus - luipaard print

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 plus hoesje of iPhone 8 plus hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

TPU sofcase - iPhone 7/8 Plus - Geweven textuur - Donker Blauw - USAMS

Bescherm uw kostbare iPhone 7/8 Plus tegen dagelijkse slijtage en absorbeer stoten met deze softcase van USMAS. De geweven textuur bezorgt het hoesje een zeer originele look en zorgt ervoor dat jouw iPhone opvalt. Dit hoesje is volledig gemaakt uit stevig TPU materiaal waardoor deze case extra licht en duurzaam is. Het hoesje is voorzien van de nodige uitsparingen voor de toegangspoorten en de camera.  

TPU softcase - iPhone 7/8 Plus transparant

Deze transparante softcase van Baseus is de ideale oplossing voor wie graag zijn/haar iPhone 7/8 Plus wil beschermen, maar niet graag het smalle design van het toestel wil verliezen. Dit hoesje is namelijk extra dun waardoor deze zeer mooi om de iPhone sluit. Het hoesje is voorzien van de nodige uitsparingen voor de camera en toegangspoorten, waardoor deze altijd in het hoesje kan blijven. Verder beschikt het hoesje over een beschermingsclipje voor de toegangspoort van de later, die het indringen van stof voorkomt.  

Multi protective TPU case Baseus iphone 7/8plus zwart

Bescherm je iPhone 7/8plus optimaal tegen schade met deze stijlvolle Shining Case van Baseus. Het hoesje is gemaakt van stevig, maar flexibel TPU materiaal. Dit materiaal staat bekend om zijn schokabsorberende kwaliteiten en beschermt hiermee tegen stoten.  

TPU transparante softcase voor iPhone 7/8 Plus - Goud

Dit slanke hoesje, specifiek ontworpen voor de iPhone 7/8, geeft uitmuntende bescherming tegen vallen of stoten. Kenmerken zijn: helder, glossy zacht en licht. ;Het beschermt je phone perfect, zonder zijn originele uitstraling te veranderen Voor optimale bescherming adviseren wij u dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken.

TPU Softcase iPhone 7/8 Plus - Transparant Antraciet

Deze TPU softcase geeft een prima bescherming aan uw telefoon. Door de transparante uitvoering blijft uw iPhone zijn originele uitstraling behouden. Met de gekleurde achterzijde geeft u het hoesje een persoonlijk tintje. Wij adviseren dit product te gebruiken in combinatie met een screenprotector.

Dustplug TPU Softcase iPhone 7/8 plus - Zwart

Deze ultra dunne TPU softcase van Baseus voor de iPhone 7/8 plus is een luxe hoesje voor uw telefoon. De rand van het hoesje steekt iets over uw smartphone heen, waardoor u deze ook met het scherm omlaag kan neerleggen zonder dat er krassen ontstaan. De softcase omlijst uw iPhone perfect en behoudt hierdoor zijn slanke vorm. Tevens heeft dit hoesje een geïntegreerde anti stof plug voor de lightning poort aan de onderkant. Voor optimale bescherming adviseren wij u dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken.