watervaste en schokbestendige iphone hoesjes

Gebruikt U uw iPhone voor de meer extreme beroepsbezigheden?

Werkt U bv. in de bouw of industrie en moet uw iPhone extreme toestanden doorstaan en/of Waterdicht zijn?
Verlangt U een stofbestendige, stofdichte of waterbestendige bescherming van uw iPhone?
Wij van iPhonehoesjes hebben natuurlijk ook aan U gedacht.

We volgen diverse gammas zoals oa ROCK en ROCHS, beide merken hebben zich gespecialiseerd in iPhone hoesjes voor extreem gebruik, beroepsgebruik of extreem hobbygebruik.

We hebben onder andere iphone hoesjes in voorraad die volledig stofdicht of stofbestendig zijn. Ook hebben we iphone hoesjes die tot IP 67 gecertificeerd zijn en dus bijna volledig waterdicht zijn.

Ook een betere valbescherming of een grotere schokbestendigheid kunnen wij U aanbieden in ons uitgebreide gamma van iphone hoesjes voor industrieel gebruik of extreme omstandigheden.

Een volledig in rubber of tpu  omhulde iPhone kan echt wel tegen een stootje en biedt een valbescherming tot 3 meter. Sommige modellen hebben zelfse een metalen frame om de meest extreme toestanden aan te kunnen.

Dergelijke speciale iphone hoesjes voor extreme omstandigheden of voor industrieel gebruik blijken voor veel bedrijven en zelfstandigen een zeer verstandige investering omdat deze iphone covers de levensduur van uw iphone gemakkelijk verdrievoudigen. Daar bij veel van deze hoesjes de rubber of TPU bescherming iets buiten de telefoon uitkomt wordt ook glasbraak van het scherm veel vaker vermeden, dit bespaart U alweer een nieuw scherm of het maandenlang rondlopen met een gebroken scherm wat de iphone dan weer vatbaarder maakt voor indringend stof.

Extreem gebruik komt niet alleen voor in de industrie of op de werkvloer maar ook bij bepaalde hobby’s kan dergelijke beschermende hoes uw iPhone een stuk bruikbaarder maken, zo hebben we universele tasjes om uw iPhone onder water te kunnen gebruiken voor bv. onderwater fotografie (duikers). Met deze waterdichte iPhone hoesjes kun je onder water nog steeds de camera van je iPhone gebruiken.

Vroeger waren deze hoesjes voor extreme omstandigheden of voor extreem gebruik vaak zeer lomp en groot, maar tegenwoordig oa. door het gebruik van modernere TPU materialen zijn ook deze ultra beschermende hoesjes slank en elegant. en maken ze uw telefoon niet lomp.

U kent ze nog wel die oudere otterbox hoesjes die uw iphone bijna omvormden tot een baksteen ! Niet bij deze moderne versies. uw telefoon blijft mooi en elegant ondanks zijn beschermende hoes.

We bieden deze ultra beschermende hoesjes aan voor alle types iPhoen van iPhone en op aanvraag ook voor de iPad.

Bovendien hebben wij van iphonehoesjes een mooie verrassing voor bedrijven met een groot aantal iPhones in omloop, op dit gamma hoesjes voor beroepsmatig gebruik bieden wij tot 25 procent korting bij de aankoop van grotere aantallen (+ 10 stuks). Vraag gerust een gepersonaliseerde offerte aan via deze link.

 

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone XS

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone XS max

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone XR

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone X

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone 7 / 8

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone 7 / 8 PLUS

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone 6(s)

Watervaste schokbestendige hoesjes voor de iPhone 5(s)