Filteren op

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Kleur van de rand

Kleur van de rand

iPhone X Screenprotectors

iPhone X Screenprotectors

iPhone X Screenprotectors

iPhone X

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone X.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


  • Afmetingen : 143,6 x 70,9 x 7,5 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,8 inch ofwel 14,7 cm
  • Typenummers iPhone X : A1865, A1901 en A1902 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Screenprotector iPhone 11 Pro - X - Xs - premium glass 0.25 mm 9H...

Screenprotector iPhone 11 Pro - X - Xs - premium glass 0.25 mm 9H gehard glas

Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas met een sterke 9H hardheid, dat uitermate valbestendig en krasbestendig is.
Het glas is bestand tegen scherpe voorwerpen en vermindert de impact van een val.
De screenprotector heeft een gebogen rand wat de screenprotector perfect veilig maakt! 
Deze screenprotector geeft het scherm van uw iPhone een volledige bescherming tegen dagelijkse schade.
Het glas is slechts 0.25 mm dik.Screenprotector iPhone 11 Pro / iPhone X(s) - gehard glas 9H

Screenprotector iPhone 11 Pro / iPhone X / iPhone Xs - gehard glas 9H

Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas met een sterke 9H hardheid, dat uitermate valbestendig en krasbestendig is.
Het glas  is bestand tegen scherpe voorwerpen en vermindert de impact van een val.
Er is een stevige gebogen rand aanwezig, wat de screenprotector perfect veilig maakt! 
Deze screenprotector zorgt voor een volledige bescherming van het iPhone scherm.
 


0.3mm Full Anti-blue-ray Tempered Glass Screen Protector iPhone X /...

Deze Baseus screen protector is gemaakt van chemisch bewerkt glas dewelke zorgt voor een perfecte sturing van het touch screen. De sensitiviteit van het bestaande iPhone touch screen blijft dus onveranderd. Het tempered glas is voorzien van een speciale (oleofobisch) coating die het aanladen van vettigheid en vingerafdrukken tegengaat. kt dat  Deze glazen screen protector verstevigd ook uw scherm en zorgt er voor dat uw scherm veel minder snel zal breken bij een val. Het tempered glas heeft een dikte van 0. 3mm.

LCD Screen Protector Film - iPhone 5.8 inch X/XS

Deze screenprotector heeft een matte afwerking en een anti vingerafdruk. Het anti glare functie maakt het mogelijk om de telefoon nog te gebruiken in het zonlicht. Het is eenvoudig te installeren. Het laat geen kleverige resten na het verwijderen.

Full Screen - privacy glass - iPhone X - 0.3 mm - Transparant

Deze screenprotector van Joyroom is een prachtige toevoeging aan uw iPhone X! Het zou zonde zijn als uw dure iPhone krassen of zelfs barsten op het scherm zou krijgen. Gebruik daarom preventief een screenprotector als beste bescherming. De randen van deze screenprotector zijn meegekleurd in het zwart. Hierdoor lijkt het net alsof u geen screenprotector op uw smartphone heeft zitten.

Screenprotector met installatie-kit iPhone 11 Pro/XS/X

Deze screenprotector van Patchworks biedt bescherming en privacy, het scherm wordt dan donker zodat onbekenden niet kunnen meekijken op jouw scherm! De screenprotector is heel gemakkelijk aan te brengen met de handige inbegrepen installatiekit. De protector is gemaakt uit hoogwaardig glas met een ideale dikte voor de bescherming van uw apparaat. Het tempered glas is voorzien van een speciale (oleofobisch) coating die het aanladen van vettigheid en vingerafdrukken tegengaat.

Tempered Glass Screen Protector - iPhone Xs

Deze screen protector is geschikt voor de iPhone Xs en is gemaakt uit 9H temperd glass. De screen protector is eenvoudig te poetsen en is krasbestendig. Bescherm uw iPhone Xs 5 keer meer dan met een normale screen protector. Bij het verwijderen laat deze temperd glass geen residue achter. Maak het scherm van de iPhone stofvrij met het bijgeleverde doekje en kleef de screen protector eenvoudig op het scherm.  

Tempered Glass Screen Protector - Voor en achterkant - iPhone X

Deze 2 screen protectors beschermen de voor en achterzijde van jouw kostbare iPhone X tegen krassen en barsten. Deze screen protectors zijn vervaardigt uit 9H tempered glass en absorberen 5 keer meer dan een standaard screen protector. Verder zijn deze screen protectors krasbestendig en eenvoudig te reinigen. Bij het verwijderen laten deze geen residu na op het scherm. Deze screen protectors zijn volledig transparant.