Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 3,00

Merk

Merk

iPhone 5c Softcase hoesjes

iPhone 5c Softcase hoesjes

iPhone 5c Softcase hoesjes

iPhone 5c

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 5c.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Jelly TPU iPhone 5(s)/SE 2016 - Zwart

Uit de Mjoy Lijn: Mjoy Jelly TPU iPhone 5/5s Zwart Mooie softcase welk zeer lekker in de hand ligt. Ideaal in combinatie met een screenprotector. Alle knoppen en toegangspoorten blijven beschikbaar. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

iPhone 5C Hardcase Hoesje Cirkels

Deze fraai glanzende cirkel hoesje beschermt uw iPhone 5C optimaal tegen schade bij dagelijks gebruik. De harde case sluit strak aan om het toestel en beschermd daardoor uitstekend tegen stof en krassen.

Rode Roos Phone 5C TPU Case

Mooie rode bloemen & groene bladeren patroon, kleedt je telefoon mooi aan Duurzame TPU case beschermt de achterkant en de randen van uw telefoon tegen schokken en krassen in het dagelijks gebruik

Artistieke Flowers Phone 5C TPU Case

Bescherm uw kostbare iPhone 5C met deze artistieke bloemetjes TPU case. De case beschermd goed tegen beschadigingen door vallen en stoten. Er is gedacht aan uitsparingen voor alle knoppen de camera en de poorten.