iPhone 5c Hardcase hoesjes

iPhone 5c Hardcase hoesjes

iPhone 5c Hardcase hoesjes

iPhone 5c

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 5c.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


Er zijn 36 producten.

Item 1-12 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters

iPhone 5c Uiltjes Hardcase

Bescherm je iPhone 5C met vrolijke uiltjes hardcase. Deze hardcase geeft uw iPhone 5C een persoonlijke look en biedt bescherming tegen alledaagse beschadigingen. Het hoesje is voorzien met uitsparingen voor alle knoppen en poorten

TPU Softcase iPhone 5c - 60s Bloemen

Dit kleurrijke en flexibel iPhone 5C hoesje beschermt uw kostbare iPhone 5C optimaal tegen beschadigingen door vallen en stoten. De case is voorzien met handige uitsparingen voor knoppen, toegangspoorten en camera voor een optimaal gebruiksgemak.

PC Hardcase iPhone 5c - Schedel

Bescherm je kostbare iPhone 5C met deze artistieke skull hardcase, de case zal de iPhone beschermen tegen beschadigingen voor vallen en stoten. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera en ingangspoorten.

PC Hardcase iPhone 5c - Bloemen

Bescherm uw kostbare iPhone 5C met dit fraaie bloemen hoesje. Deze hardcase hoes is vervaardigd uit hard kunststof en blijft zeer strak om uw iPhone zitten. De case is voorzien van de benodigde uitsparingen voor knoppen, camera en poorten.

Uilen iPhone 5C Hardcase

Bescherm je kostbare iPhone 5C met deze vrolijke uilen hardcase, de case zal de iPhone beschermen tegen beschadigingen voor vallen en stoten. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera en ingangspoorten.

Giraffe iPhone 5C Hardcase

Bescherm je kostbare iPhone 5C met deze schattige giraffe hardcase, de case zal de iPhone beschermen tegen beschadigingen voor vallen en stoten. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera en ingangspoorten.

Egypt iPhone 5C Hardcase

Bescherm je kostbare iPhone 5C met deze fraaie Egyptische hardcase, deze case zal de iPhone beschermen tegen beschadigingen voor vallen en stoten. Dit hoesje is voorzien met uitsparingen voor knoppen, camera en ingangspoorten.

0.3mm PC Hardcase iPhone 5c - Paars

Deze ultra dunne case is ideaal als u uw telefoon wilt beschermen, maar niet af wilt doen aan zijn slanke design. Gemaakt van hoge kwaliteit PC, waardoor het hoesje niet snel zal slijten. Om uw iPhone optimaal te beschermen, raden wij u aan om een screenprotector in combinatie met dit hoesje te gebruiken.

Hardcase Rubber Coating iPhone 5c - Donker Roze

Deze hardcase is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een rubberen coating. Het hoesje ligt daardoor stevig in de hand en voorkomt vingerafdrukken. Voor een optimale bescherming raden wij u aan dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken.