Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 2,00 - € 41,00

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

iPhone Xr Hard case hoesjes

iPhone Xr Hard case hoesjes

iPhone Xr Hard case hoesjes

iPhone Xr

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xr.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone Xr : A1984, A2105, A2106 en A2107 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 61 producten.

Item 1-12 van 61 in totaal item(s)

Actieve filters

Lederen cover voor iPhone XR - Geel

Deze backcover voor de iPhone XR 6. 1 inch is gemaakt uit hoogwaardig PC materiaal en echt leer. De hoes voelt soepel, zacht en duurzaam aan. Ideale cover om uw iPhone te beschermen in elegantie! De hoes is van het hoogstaande merk: Pierre Cardin.  

Lederen cover voor iPhone XR - Rood

Deze backcover voor de iPhone XR 6. 1 inch is gemaakt uit hoogwaardig PC materiaal en echt leer. De hoes voelt soepel, zacht en duurzaam aan. Ideale cover om uw iPhone te beschermen in elegantie! De hoes is van het hoogstaande merk: Pierre Cardin.  

Magnetische Hardcase - iPhone XR Hoesje - Zilver

Deze hardcase bestaat uit zilver omhulsel. De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. De cover is zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgevoerd in glas, wat een uitstekende bescherming biedt aan jouw kostbare iPhone XR. Verder is het iPhone XR hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig zilver gelakt aluminium.

Magnetische Hardcase - iPhone XR Hoesje - Rood

Deze hardcase bestaat uit rood omhulsel.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. De cover is zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgevoerd in glas, wat een uitstekende bescherming biedt aan jouw kostbare iPhone Xr. Verder is het iPhone xr hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig rood gelakt aluminium.

Magnetische Hardcase met doorzichtige achterkant- iPhone XR - Zwart

Deze hardcase bestaat uit zwart omhulsel. De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. Het hoesje is aan de achterkant doorzichtig. Verder is het iphone xr hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig zwart gelakt metaal.
Niet op voorraad

Magnetische Hardcase - iPhone XR - Black

Deze hardcase bestaat uit zwart omhulsel.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. De cover is zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgevoerd in glas, wat een uitstekende bescherming biedt aan jouw kostbare iPhone Xr. Verder is het iphone xr hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig zwart gelakt aluminium.

Magnetische Hardcase met gekleurde achterkant - iPhone XR Hoesje - Wit

Deze hardcase bestaat uit een witte cover.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt voor een volledige inkapseling van uw iphone xr hoesje. Het hoesje is aan de achterkant gekleurd. Verder is het hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. Ook zit er een bijhorende screenprotecter erbij.

Magnetische Hardcase met gekleurde achterkant - iPhone XR Hoesje -...

Deze hardcase bestaat uit een roze cover.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt voor een volledige inkapseling van uw iphone xr hoesje. Het hoesje is aan de achterkant gekleurd. Verder is het hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. Ook zit er een bijhorende screenprotecter erbij.

Magnetische Hardcase met gekleurde achterkant - iPhone XR Hoesje -...

Deze hardcase bestaat uit een aqua blauwe cover.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt voor een volledige inkapseling van uw iphone xr hoesje. Het hoesje is aan de achterkant gekleurd. Verder is het hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. Ook zit er een bijhorende screenprotecter erbij.
Niet gevonden wat U zocht? misschien vindt U het wel in ons gamma universele hoesjes en draagtasjes!

iPhone Xr Hard case - zekerheid boven alles

Een iPhone Xr hard case zorgt voor een eenvoudige maar accurate bescherming van uw toestel.
Meestal zijn hardcases gemaakt van PC kunststof, maar de recente modellen kunnen ook uitgevoerd zijn uit geharde PU kunststof waardoor ze eigenlijk tussen de softcase en de echte PC hardcase komen te zitten.
Deze cases zijn nog weinig buigbaar maar vangen toch behoorlijk stoten en schokken op. Ze zijn bovendien veel minder broos dan de iPhone Xr hard cases uit PC.
Hardcase zijn ook ideaal om een vorm van expressie aan uw Apple iPHone te geven. Ze kunnen bedrukt worden in een oneindig aantal thema's die jou persoonlijkheid uitstralen.
Bovendien zijn de Hard case hoesjes meestal de goedkoopste oplossing om uw toestel te beschermen.
Een hard case  of hard cover wordt best wel aangevuld door een screenprotector daar dit type hoesjes geen bescherming van het scherm biedt.

Bestel nu bij iPHoneHoesjes - Een zeker keuze!

Een cover of hoesje voor je iPhone Xr bestellen gaat bij iPhoneHoesjes razendsnel. U kiest in de overzichtelijke webshop en dezelfde dag wordt het pakje reeds naar U toe verstuurd.
Wij versturen steeds met tracking informatie zodat U het kan volgen en eventueel de leveringsdatum of tijd kan aanpassen.
Blijkt het achteraf toch niet dat hoesje te zijn waarop u gehoopt had dan kan U kosteoos retourneren.

U ziet het iPhoneHoesjes biedt u een 100 procent kwaliteitsgarantie.

Voor elk model hebben we de juiste accessoires:

iPhone 6 hoesjes / iPhone 6 plus hoesjes
iPhone 7 hoesjes / iPhone 7 plus hoesjes
iPhone 8 hoesjes / iPhone 8 plus hoesjes
iPhone X hoesjes
iPhone XR hoesjes / iPhone Xs hoesjes / iPhone Xs max hoesjes
iPhone 11 hoesjes / iPhone 11 pro hoesjes / iPhone 11 pro max hoesjes