Barbie hoesje met draagkoord- iPhone Xs Max

Disney iPhone hoesjes - Barbie hoesje met draagkoord- iPhone Xs Max

Disney iPhone hoesjes - Barbie hoesje met draagkoord- iPhone Xs Max

Uw prijs : € 15,90
incl. BTW

Productscore: 4 / 5 op 26 evaluaties

Disney hoesje - Barbie - met draagkoord- iPhone Xs Max 

Deze Disney hoesje is ideaal voor de Disney fans onder ons! Het Disney hoesje heeft een bedrukking van Barbie en een transparante achtergrond. Zo behoudt u nog steeds de originaliteit van uw iPhone. Het Disney hoesje heeft schokabsorberende hoeken waardoor uw iPhone beschermt is tegen vallen. De stevige, flexibele softcase heeft uitsparingen voorzien aan het oplaadpoort. Verder heeft het ook flexibele knoppen, zo kan u zonder problemen uw iPhone gebruiken met hoes aan. Vanonder is de draagkoord bevestigd, zo kan u op stap gaan zonder enige last en kan u gewoon uw iPhone rond uw nek laten hangen. De  Disney hoesje zit stevig rondom uw  iPhone, zo valt uw iPhone nooit uit uw TPU softcase. 

Het  Disney hoesje is gemaakt uit kwaliteitsvol TPU materiaal en biedt optimale bescherming voor uw iPhone. Het merk is afkomstig van het originele merk Disney. Een wereldbekend mediabedrijf dat originele hoesjes produceert. 

!! Let op: op de foto ziet u een iPhone X/Xs maar wij verkopen wel degelijk het hoesje voor een iPhone Xs Max.


6889
7446043768744
Aantal
Laatste items in voorraad

iPhone Xs MAX

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xs MAX.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone Xs zonder de 'MAX' toevoeging. Dittoestel heeft een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 157,5 x 77,4 x 7,9 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,5 inch ofwel 16,5 cm
  • Typenummers iPhone Xs MAX : A1920, A2097, A2098 en A2100 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?



Meer informatie...

Producteigenschappen: 

  • Bedrukking: Barbie met transparante achtergrond
  • Materiaal: TPU
  • Met een draagkoord
  • Schokabsorberende hoeken
  • Flexibele knoppen
  • Kwaliteitsvol materiaal
  • Hoogwaardig merk; disney


Plus- en Minpunten

  • Originele bedrukking
  • Met draagkoord
  • Schokabsorberende hoeken
  • Behoudt natuurlijke schoonheid
  • Vooraan geen bescherming

Alle eigenschappen op een rijtje.

Soort hoesje
Softcase
Materiaal
TPU
Kleur
Transparant
Mate van bescherming
Achterkant en zijkanten
Stijl
Thema
Extra's
Met draagkoord

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Een Disney iPhone hoesjes  of Disney telefoonhoesje is het ideale iPhone accessoire voor de Disney fan! Dankzij de uitstraling van een dergelijk hoesje waant u zich meteen in de magische wereld. Zo zijn Barbie, Minnie Mouse, de  Angrybirds en nog vele andere figuren uw trouwe vrienden die dagelijks mee met u op stap gaan. 

De frisse, grappige en unieke designs van de hoesjes stralen meteen af op uw persoonlijkheid. We hebben de eerdere vrouwelijke modellen zoals de Minnie Mouse hoesjes, Barbie hoesjes, ... Maar ook de hoesjes met mannelijke touch zoals Marvel

Een Disney iPhone hoesje is van hoge kwaliteit, met een perfecte maat voor elke iPhone. Bij Disney staat fashion voorop, naast een optimale bescherming biedt dit bedrijf ook een design dat meteen opvalt! Wij met iPhonehoesjes.nl zijn vereerd om Disney in ons gamma te mogen opnemen en garanderen tevens dat het steeds om originele exemplaren gaat! 

Disney is een van de grootste mediabedrijven ter wereld. Naast themaparken, filmstudio's en distributiebedrijven doen ze ook aan merchandising waaronder een gamma Disney iPhone hoesjes. Disney is opgericht door 2 broers in Californië. Het bedrijf werd bekend dankzij de vele animatiefilms. Het bedrijf is actief sinds 1923. Disney wou altijd dat de bezoekers in een magische wereld terecht kwamen en dit is nu ook het geval met de Disney iPhone hoesjes

In de jaren 80 opende Disney ook in Europa een reeks themaparken waaronder het gekende Disneyland Paris. Hierdoor raakten de mediafiguurtjes ook in Europa zeer gekend. Oorspronkelijk werd de merchandising beperkt tot de verkoop in eigen winkels maar sinds korte tijd werd het netwerk uitgebreid met externe partners. iPhonehoesjes is als bedrijf erg trots hier deel van te mogen uitmaken. 

Disney is altijd onafhankelijk geweest, nooit is het kleiner bedrijf overgenomen door een groter moederbedrijf. Hierdoor heeft Disney vrije keuze gehad in het maken van animatiefilms. Disney heeft verschillende klassieke, traditionele animatiefilms ontwikkeld zoals Sneeuwwitje, Doornroosje , the Lion King of the Marvel Series...

Een Disney iPhone hoesje of Disney telefoonhoesje is steeds ultra licht en past perfect rondom uw iPhone. Kwaliteit is prioriteit bij de Disney. De Disney iPhone hoesjes zijn gemaakt uit kwaliteitsvolle materialen en ondergingen allen de erg strenge kwaliteitscontroles van het moederbedrijf. 

Wij bij iPhonehoesjes.nl hebben een gamma met bijna alle figuren zoals Minnie Mouse, Mickey Mouse, Barbie, ...