iPhone 7/8 plus 3D Gehard Glas Edge 2 Edge Screenprotector - Rose/gold

iPhone 7/8 plus 3D Gehard Glas Edge 2 Edge Screenprotector - Rose/gold - Benks

Uw prijs : € 24,95
incl. BTW

Productscore: 4 / 5 op 19 evaluaties

Gemaakt door chemische verwerkt echt glas met 9H sterke hardheid. Beschermt zeer goed tegen krassen. Door de omlijsting lijkt het net alsof u helemaal geen screenprotector gebruikt. Ultra slank, slechts 0,23 mm dikte.

5804
7446043671617
Benks
Aantal
Op Voorraad!

iPhone 8

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 8.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 8 Plus Dit toestel heeft een groter scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


 • Afmetingen : 138,4 x 67,3 x 7,3 mm
 • Beeldschermdiagonaal : 4,7 inch ofwel 11,9 cm
 • Typenummers iPhone 8 : A1863, A1905 en, A1906 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
 • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?Meer informatie...

Benks iPhone 7/8 plus 3D Gehard Glas Edge 2 Edge Screenprotector 

 • 9H hardheid;
 • Gaat mee met de curve van het scherm;
 • 0.23mm dikte;
 • Curved edge;
 • Laat geen lijmresidu achter;
 • Kleur: Rosé-goud

Een screenprotector van gehard glas: geen overbodige luxe

Wanneer je investeert in iets moois, wil je dit ook mooi houden. Je iPhone is ongetwijfeld een flinke investering geweest. Hij brengt je dagelijks gemak, hulp en plezier, dus hij verdient een goede behandeling en bescherming. Dat begint met een screenprotector van gehard glas. Het is zeker geen overbodige luxe, maar vooral een noodzaak voor iedereen die zijn of haar telefoon intensief gebruikt.

De meerwaarde van deze bescherming

Het scherm van je iPhone is ontzettend sterk en hard. Het is echter niet onbreekbaar. Dat geldt ook niet voor een screenprotector van gehard glas, maar wanneer je deze bescherming gebruikt, weet je een ding zeker: als je met je telefoon ergens tegenaan stoot, iets er langs krast of je jouw telefoon laat vallen, raakt wellicht je protector beschadigd en niet het scherm van je telefoon.

Een goede screenprotector kan een impact opvangen en zo je scherm beschermen. Loopt het scherm van je iPhone schade op, dan loopt dit direct ook in de kosten. Je scherm repareren of vervangen is een dure aangelegenheid. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door een screenprotector aan te brengen. In combinatie met een hoesje voor je iPhone ben je helemaal optimaal beschermd.

Eenvoudige bescherming voor weinig geld

Voor iets meer dan twee tientjes kun je jouw iPhone al voorzien van een perfect passende, zeer sterke screenprotector. Je maakt het scherm schoon met de bijgeleverde reinigingskit, plaatst de protector volgens de instructies (dit is zeer eenvoudig) en hoeft je vervolgens niet langer zorgen te maken om schade aan je scherm. Wij hebben voor alle telefoons een protector van gehard glas: van een kleinere iPhone 5 screenprotector tot een grote iPhone 8 Plus screenprotector.

Het is natuurlijk niet te voorkomen dat je een keer je telefoon ergens tegenaan stoot, of dat je deze laat vallen. Bij een flinke klap kan het zo zijn dat je screenprotector bekrast raakt of barst. Dat is balen, maar voor iets meer dan twintig euro heb je dus een nieuw exemplaar. Je kunt het zo zien: had je die protector er niet op gehad, dan had je scherm schade geleden en was je veel meer geld kwijt geweest.


Plus- en Minpunten

 • Stevige bescherming
 • Mooie omlijsting
 • Gemakkelijk te plaatsen

Alle eigenschappen op een rijtje.

Materiaal
Harde kunststof
Kleur
Roze
Mate van bescherming
Voorzijde

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Benks is één van onze huisfabrikanten voor screen protectors uit gehard glas.