Orginele Apple 12W Power Adapter USB- Wit

Orginele Apple 12W Power Adapter USB- Wit - ZWC

Uw prijs : € 26,95
incl. BTW


Apple USB lichtnetadapter van 12 W. Compatibel met alle USB (lightning) kabels om uw iPhone / iPad op te laden. De USB lichtnetadapter is te gebruiken als een extra of vervangende adapter voor je tablet, smartphone of muziekspeler. De lichtnetadapter past perfect bij het stijlvolle design van de Apple producten. De adapter wordt geleverd zonder USB kabel. Je kunt hiervoor de originele kabel die bij het apparaat is geleverd gebruiken. Wil jij toch een extra USB kabel bij deze oplader? Kijk dan hier voor een originele 30 pins naar USB kabel of Lightning naar USB kabel van Apple. Bestel de USB lichtnetadapter en voorzie je apparaat van extra energie als dat nodig is.

2333
7438204865805
ZWC
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Originele Apple Power Adapter 12W

Met de USB lichtnetadapter laad je jouw iPad of iPhone effectief op. De USB lichtnetadapter is een krachtige adapter die de batterij van je apparaat snel van energie voorziet. De oplader is stijlvol en compact ontworpen, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar je kantoor of op reis. Zo ben je er zeker van dat je, in combinatie met een USB kabel, altijd je apparaat kunt opladen.

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.