5V 3.1A Auto-oplader Dubbel USB Universeel

5V 3.1A Auto-oplader Dubbel USB Universeel - ZWC

Uw prijs : € 12,95
incl. BTW


Gloednieuwe mini auto oplader adapter, zakformaat, lichtgewicht en duurzaam. Dubbel USB outpout. Kan 2 apparaten tegelijkertijd laden. Gemakkelijk uw toestel onderweg opladen door het koppelen van uw eigen USB kabel (USB kabel niet meegeleverd)

2324
7438204299204
ZWC
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Een auto oplader voor de iPhone: een onmisbare accessoire

Omdat je telefoon zo belangrijk is geworden (wat doe je er niet mee?) is het ook goed om deze altijd te kunnen laden zodat je nooit met een lege accu komt te zitten. Niets is namelijk zo vervelend als een telefoon die uitvalt omdat de accu leeg is. Je zult altijd zien dat dit gebeurt op een moment waarop dit helemaal niet uitkomt. Daarom is een auto oplader voor de iPhone zeker geen overbodige luxe. Temeer omdat je de telefoon in de auto ook gebruikt. Om muziek te streamen bijvoorbeeld, of om te navigeren. Terwijl je dit doet, kun je met deze handige iPhone oplader voor in de auto ervoor zorgen dat je op je bestemming arriveert met een volle accu.

Deze auto oplader voor de iPhone past in elke auto

Deze iPhone oplader voor in de auto is universeel en past in elk model auto. Hij gaat namelijk in de aansluiting van de autoaansteker. Hij werkt op 5 Volt en zet automatisch de stroom op de juiste wijze om, om jouw iPhone goed en zo snel mogelijk te laden. Je zult zien dat zelfs tijdens korte ritjes er al flink wat energie bijkomt. Voor nieuwe Apple telefoons hebben wij ook draadloze opladers voor in de auto

Universeel is hij ook op een andere manier: elk model iPhone kan worden geladen. De lader beschikt over twee uitgangen: eentje voor de iPhone of iPod en eentje voor de iPad. iPhones en iPads hebben verschillende accu’s met verschillende vermogens. De netstroomadapter die bij elke iPhone of iPad geleverd wordt, werkt op alle mobiele Apple devices omdat deze automatisch zorgt voor de correcte omzetting en het juiste vermogen om te laden. Deze iPhone oplader voor in de auto doet dit dus ook. Wanneer je niet de juiste adapter gebruikt, kan je device in de loop der tijd schade oplopen. Deze lader voorkomt dit. Het is mogelijk om zowel je iPhone als je iPad tegelijkertijd te laden. Om überhaupt schade aan je telefoon tijdens het rijden te voorkomen, is het handig om te investeren in een autohouder voor je iPhone.

Kabels voor alle telefoons en iPads

Je kunt dus alle soorten kabels aansluiten op deze oplader in de auto voor de iPhone. Daarom is het handig om wellicht extra kabels te bestellen voor jouw device. Zo hoef je jouw kabels die je thuis hebt liggen niet mee te nemen en kun je altijd een extra kabel in de auto laten. Op die manier weet je zeker dat je onderweg altijd kunt laden

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.