Robuust iPhone hoesje- Waterdicht en schokbestendig - iPhone 12/12 Pro

ZWC - Robuust iPhone hoesje- Waterdicht en schokbestendig - iPhone 12/12 Pro

ZWC - Robuust iPhone hoesje- Waterdicht en schokbestendig - iPhone 12/12 Pro

Uw prijs : € 31,94
incl. BTW

Productscore: 4 / 5 op 26 evaluaties

Robuust iPhone hoesje- Waterdicht en schokbestendig - iPhone 12/12 Pro

Dit robuust iPhone hoesje is volledig waterdicht, tot 2 meter diep. Uw iPhone zit in dit hoesje volledig afgedicht en veilig tegen water, stof, druppels, vuil, sneeuw enzovoort. De voorkant van de hoes is glashelder waardoor dit robuust iPhone hoesje ideaal is om foto's en video's te maken onder water. De waterdichte koffer is dus zeker bruikbaar voor buitenactiviteiten. Het stevige PC en metaal materiaal en de siliconen bumper zorgen ervoor dat uw iPhone wel tegen een stootje kan. Daarnaast is er op de achterkant een standaard bevestigt die u kan gebruiken als kickstand, wanneer u hem niet nodig heeft kan u hem eenvoudig terug inklikken. Dit robuust, robuust iPhone hoesje beschermt uw iPhone 360 graden optimaal, ook de knoppen, oplaadpoort,... zijn volledig beschermt. De voorkant en achterkant van het robuust iPhone hoesje wordt zeer stevig samengehouden door 4 sterke schroeven. Dit robuust iPhone hoesje is slijtvast, water-, kras- en valbestendig. Perfect om te gebruiken tijdens het snorkelen, surfen, zwemmen of gewoon ontspannen in bad. Biedt de perfecte en meest nauwkeurige bescherming aller tijde! 

Opmerking: 1. Controleer voordat u de hoes gebruikt of deze de juiste maat heeft voor uw telefoon; en controleer of het omhulsel goed afsluit door een tissue in het omhulsel te doen om te testen. 2. Stop GEEN scherpe voorwerpen in de behuizing. 3. Wanneer u de waterdichte behuizing onder water gebruikt, IS de aanraakschermfunctie NIET BESCHIKBAAR (functies zijn alleen beschikbaar als het geheel droog is). Het maken van foto's onder water wordt alleen ondersteund door op de volumeknop te drukken; Zorg ervoor dat uw telefoon een foto kan maken met de volumeknop en een waterdichte hoes / tas met beschikbare volumeknoppen. 4. De homeknop IS MISSCHIEN NIET BESCHIKBAAR wanneer de telefoon in de hoes zit vanwege het bepaalde ontwerp van de waterdichte behuizing, houd er rekening mee.



6994
7446043779719
ZWC
Aantal
Niet op voorraad


iPhone 12 Pro (6.1 inch)

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 12 Pro (6.1 inch).
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 12 zonder 'Pro' toevoeging. Dit zijn NIET dezelfde toestellen! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!



  • Afmetingen : 146,7 X 71,5 X 7,4 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,49 cm
  • Typenummers iPhone 12 Pro: A2407, A2341, A2406, A2408 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?



Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: PC, silicone en metaal

- Kleur: Zwart

- Met kickstand 

- Met schroeven en schroevendraaier

- Volledig afgesloten

- Water- en stofdichte behuizing

- Schokbestendig

- Geschikt voor de iPhone 12 en iPhone 12 Pro


Plus- en Minpunten

  • Super stevig materiaal
  • Perfect afgesloten
  • Waterdicht

Alle eigenschappen op een rijtje.

Soort hoesje
Insteekhoes
Materiaal
Metaal
Kleur
Zwart
Mate van bescherming
Volledig toestel
Stijl
Robuust
Handenvrije stand
Horizontale stand
Waterdichtheid
Waterdicht

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.