iPhone 12 hoesje / iPhone 12 Pro hoesje - Fusion X - camouflage

Ringke hoesjes - iPhone 12 hoesje / iPhone 12 Pro hoesje - Fusion X - camouflage

Ringke hoesjes - iPhone 12 hoesje / iPhone 12 Pro hoesje - Fusion X - camouflage

Uw prijs : € 17,94
incl. BTW

Productscore: 4.5 / 5 op 15 evaluaties

iPhone 12 hoesje - Fusion X - camouflage

Dit iPhone 12 hoesje is uit de kwaliteitsvolle lijn Fusion X van het hoogwaardig merk Ringke. Dit doorzichtig iPhone 12 hoesje biedt met de camouflage doorschijning een uniek design voor uw iPhone 12. Naast het prachtige design biedt dit iPhone 12 hoesje ook de nodige bescherming. Dankzij de schokabsorberende hoeken en verhoogde omrandingen is uw iPhone beschermd! Het hoesje is vervaardigd uit 2 materialen die een solide en optimale bescherming geven aan uw iPhone. De achterkant is gemaakt uit een hard materiaal, PC kunststof. Aan de zijkanten bestaat het materiaal uit TPU, rubberen kunststof. U heeft dus flexibele, soepele knoppen die toelaat uw knoppen eenvoudig te bedienen. De nodige uitsparingen zijn ook voorzien aan de oplaadpoort, microfoon, ... Het iPhone 12 hoesje is uniek omwille van de speciale factor in de Fusion X serie. De Fusion X serie beschikt over een anti-kras laag, die speciale coating zorgt ervoor dat er geen krassen op uw iPhone 12 hoesje komen en uw hoesje er altijd als nieuw uitziet! De speciale poorten houden bovendien ook stof tegen! Dit hoesje is zowel een hardcase als een softcase. Vanaf nu kan u genieten van een prachtig design maar ook een veilig gevoel dankzij dit iPhone 12 hoesje


6815
7446043761721
Aantal
Op Voorraad!


iPhone 12 Pro (6.1 inch)

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 12 Pro (6.1 inch).
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 12 zonder 'Pro' toevoeging. Dit zijn NIET dezelfde toestellen! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!



  • Afmetingen : 146,7 X 71,5 X 7,4 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,49 cm
  • Typenummers iPhone 12 Pro: A2407, A2341, A2406, A2408 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?




Meer informatie...

Producteigenschappen: 

  • Kleur: transparant met camouflage
  • Materiaal: TPU en hard policarbonaten materiaal
  • Verhoogde randen 
  • Schokabsorberende hoeken
  • Flexibele, soepele knoppen
  • Nodige uitsparingen
  • Anti-kras laag
  • Mooi design
  • Speciale poorten houden stof tegen
  • Draadloos opladen mogelijk met hoesje aan

Plus- en Minpunten

  • Mooi design
  • Optimale bescherming
  • Kwaliteitsvolle materialen
  • Anti-kras laag
  • Vooraan geen bescherming

Alle eigenschappen op een rijtje.

Soort hoesje
Backcase
Materiaal
PC
Kleur
Kaki / Camouflage
Mate van bescherming
Achterkant en zijkanten
Stijl
Luxe Modern
Kleur van de rand
Zwart

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Ringke is opgestart in 2003 als kleine speler op de markt van covers voor iPhone. De hoofdgedachte van het oorspronkelijke bedrijf Ringke was gebruikers helpen bij dagelijkse problemen omtrend hun smartphones, notebooks en andere IT producten.
Ondertussen na bijna 20 jaar is Ringke één van de grootste namen op het gebied van iPhone covers geworden. Wereldwijd worden de kwaliteitsvolle producten geëxporteerd.
De feedback van klanten speelt een belangrijke rol bij Ringke, op basis van die feedback gaat men aan de slag en worden er nieuwe producten ontwikkeld of bestaande verbterd.

Sinds het begin, in 2003, streefde Ringke hoesjes naar de best mogelijke bescherming voor smartphones.
De hoesjes werden jaar na jaar verbeterd.
In 2012 kwam Ringke op de markt met het model Ringke Fusion. Dit model maakte van Ringke een wereldspeler.
Talrijke merken probeerden het fusion model na te maken maar niemand kon tippen aan Ringke. In 2017 brachten ze een verbetering van dit model de Ringke Fusion X.
Het idee achter de Fusion X was om ook de steeds groter wordende smartphones behoorlijk te beschermen.
Dankzij de Fushion X behoudt uw smartphone zijn oorspronkelijke schoonheid maar dan met de nodige bescherming.
Naast de Fusion X brachtg Ringke nog talrijke andere modellen. De Ringke hoesjes hebben schokabsorberende hoeken maar steeds met een prachtig design.

Dankzij de kwaliteitsvolle polymeer materialen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw dierbare smartphone beschadigd wordt. Bescherming verzekerd bij Ringke.
Ringke hoesjes is het eindresultaat van voortdurende innovatieve engineering.
Ringke hoesjes ontwerpt en vervaardigt al hun hoesjes zelf, op deze manier hebbe, ze volledige controle over de betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wij, iPhonehoesjes, zijn vereerd om Ringke hoesjes in ons gamma te mogen opnemen. Naast een mooi design streven ook wij naar uitstekende bescherming voor uw iPhone. Dit kunnen wij U bieden dankzij een trouw partnerschap met Ringke. Beiden zorgen we ervoor dat u kan genieten van kwaliteitsvolle, betrouwbare hoezen.
Met hun motto ' to serve You, the customer' neemt Ringke hoesjes ook hun plaats in op de wereldmarkt. Van een kleine producent in 2003 is Ringke uitgegroeid tot één van de top spelers in de sector.


ringke iphone covers