Tablet houder - 360° rotatie - tot 10.5 inch - zwart

ZWC - Tablet houder - 360° rotatie - tot 10.5 inch - zwart

ZWC - Tablet houder - 360° rotatie - tot 10.5 inch - zwart

Uw prijs : € 25,89
incl. BTW

Productscore: 5 / 5 op 8 reviews
Lees de 8 reviews

Tablet houder - 360° rotatie - tot 10.5 inch - zwart

Deze tablet houder is vervaardigd uit roestvrij staal, aluminium legering en kunststof. Dankzij het roestvrij staal is deze tablet houder heel duurzaam en zal hij lang meegaan in gebruik. U kan er tablets en smartphones in plaatsen van 4.7 tot 10.5 inch. Dit is mogelijk dankzij een moderne, uitschuifbare klem. U kan de grootte van de klem aanpassen en zelf kiezen wel mobiel apparaat u wilt gebruiken. De tablet houder is een universeel model. Bovendien zijn er aan de binnenkant van de klem rubberen pads voorzien om uw toestel te vrijwaren van krassen. De tablet houder gaat duurzaam en gebruiksvriendelijk met uw apparaat om. U kan uw tablet opladen zonder hem uit de tablet houder te moeten halen, er is een oplaadpoort vrij gehouden. Onderaan de tablet houder is er een EVA-mat geplaatst, dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt de tablet houder van wegglijden. De tablet houder is eenvoudig aan te brengen, u heeft geen gereedschap nodig. U moet gewoonweg de buis draaien om de basis vast te zetten en vervolgens de spanmoer vast draaien. U kan de tablet houder horizontaal 360° draaien en verticaal 180° draaien. U kan uw tablet plaatsen naar uw voorkeuren! 


7009
7446043780760
ZWC
Aantal
Niet op voorraad



Meer informatie...

Producteigenschappen: 

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: roestvrij staal, aluminiumlegering en kunststof
  • Eenvoudige installatie
  • Van 4.7 tot 10.5 inch
  • Moderne, uitschuifbare klem
  • Aan binnenkant rubberen pads
  • EVA-mat tegen wegglijden
  • Oplaadpoort vrij gehouden
  • Horizontaal: 360° draaien
  • Verticaal: 180° draaien

Plus- en Minpunten

  • Verstelbare klem
  • Met EVA-mat tegen wegglijden
  • Heel wat apparaten van 4.7 tot 10.5 inch
  • Eenvoudige installatie

Alle eigenschappen op een rijtje.

Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart

Reviews

Review toevoegen?

rating
Prima aankoop.Laagste prijs Super snel…

Verstelbare klem Met EVA-mat tegen wegglijden Heel wat apparaten van 4.7 tot 10.5 inch Eenvoudige installatie ALLE EIGENSCHAPPEN OP EEN RIJTJE. Materiaal Kunststof Kleur Zwart

rating
No nonsens aanpak, hebben de boel goed op de rit en is een benchmark voor iedereen die een webshop zou willen beginnen!

Deze tablet houder is vervaardigd uit roestvrij staal, aluminium legering en kunststof. Dankzij het roestvrij staal is deze tablet houder heel duurzaam en zal hij lang meegaan in gebruik.

rating
Duidelijke website, het materiaal is zoals omschreven. Snelle levering

Kleur: zwart Materiaal: roestvrij staal, aluminiumlegering en kunststof Eenvoudige installatie Van 4.7 tot 10.5 inch Moderne, uitschuifbare klem Aan binnenkant rubberen pads EVA-mat tegen wegglijden Oplaadpoort vrij gehouden Horizontaal: 360° draaien Verticaal: 180° draaien PLUS- EN MINPUNTEN Verstelbare klem Met EVA-mat tegen wegglijden Heel wat apparaten van 4.7 tot 10.5 inch Eenvoudige installatie

rating
Mijn ervaring is goed.

De tablet houder is eenvoudig aan te brengen, u heeft geen gereedschap nodig. U moet gewoonweg de buis draaien om de basis vast te zetten en vervolgens de spanmoer vast draaien. U kan de tablet houder horizontaal 360° draaien en verticaal 180° draaien. U kan uw tablet plaatsen naar uw voorkeuren!

rating
Erg tevreden met de website en mijn…

Tablet houder - 360° rotatie - tot 10.5 inch - zwart

rating
Altijd goede leveringen en klanten service!!

De tablet houder is een universeel model. Bovendien zijn er aan de binnenkant van de klem rubberen pads voorzien om uw toestel te vrijwaren van krassen.

rating
Top webwinkel

De tablet houder gaat duurzaam en gebruiksvriendelijk met uw apparaat om. U kan uw tablet opladen zonder hem uit de tablet houder te moeten halen, er is een oplaad poort vrij gehouden. Onderaan de tablet houder is er een EVA-mat geplaatst, dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt de tablet houder van wegglijden.

rating
Snelle en correcte levering met tracking informatie

U kan de tablet houder horizontaal 360° draaien en verticaal 180° draaien. U kan uw tablet plaatsen naar uw voorkeuren!



Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.