Apple iPad Air(2019)10.5 AZERTY Bluetooth toetsenbord pen hoes - zwart

Apple iPad Air(2019)10.5 AZERTY Bluetooth toetsenbord pen hoes - zwart - Just in Case

Uw prijs : € 69,49
incl. BTW


Deze hoes bouwt je iPad om in een mini laptop! Je kan het toetsenbord eenvoudig verbinden via bluetooth, je hoeft het maar 1 keer te koppelen, de volgende keren zal het automatisch gaan zodra je het toetsenbord aanzet. Het toetsenbord heeft het type AZERTY. Het toetsenbord heeft een eigen batterij die je moet opladen met de meegegeven kabel. Deze hoes kan je ook gebruiken zonder het toetsenbord, zodat je enkel het gewicht van het hoesje draagt. Deze hoes is geschikt voor de iPad Air 3 2019. Het hoesje heeft ook een penseel, hierdoor kan je nauwkeurig je iPad bedienen.  

5075
8720007240576
Just in Case
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: zwart 

- Afneembaar toetsenbord

- Verbonden met bluetooth 

- Compact model, licht gewicht 

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Just in Case  is een huismerk van Nederlandse bodem. Het merk zorgt er voor producten aan te bieden met een degelijke kwaliteit en dit meestal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Wil je gewoon een kwalitatief goed product en wil je geen luxe prijs betalen? Dan is Just in case zeker een merk om te overwegen.
Vooral de iPad hoezen vormen een aantrekkelijk alternatief voor de veelal duurdere merken.
iPhoneHoesjes levert de Just in Case hoezen direct uit eigen voorraad, dit betekend vandaag besteld is meteen naar U toe verzonden.