Apple iPad Pro 12.9 2020 AZERTY Bluetooth toetsenbord cover - zwart

Apple iPad Pro 12.9 2020 AZERTY Bluetooth toetsenbord cover - zwart - Just in Case

Uw prijs : € 69,90
incl. BTW


Deze hoes tovert je iPad om in een functionele laptop. Met dit hoesje kan je makkelijk typen, zonder rekening te hoeven houden met de kleine toetsen van het touchscreen. Dit toetsenbord heeft een bluetooth 3. 0 verbinding en is eveneens op te laden met een USB kabel. De batterijduur is ongeveer 60 uur. De bluetoothverbinding gaat tot 10 meter. Er is ook een standaard aanwezig voor films te bekijken, foto's te bekijken, . . . Het toetsenbord is makkelijk te verwijderen. Dit hoesje is enkel te gebruiken voor iPad Pro 12. 9 2020. Het toetsenbord heeft het type AZERTY.  

5073
8720007828149
Just in Case
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: zwart

- AZERTY

- Verbonden met bluetooth

- Opladen met een micro-USB kabel

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Just in Case  is een huismerk van Nederlandse bodem. Het merk zorgt er voor producten aan te bieden met een degelijke kwaliteit en dit meestal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Wil je gewoon een kwalitatief goed product en wil je geen luxe prijs betalen? Dan is Just in case zeker een merk om te overwegen.
Vooral de iPad hoezen vormen een aantrekkelijk alternatief voor de veelal duurdere merken.
iPhoneHoesjes levert de Just in Case hoezen direct uit eigen voorraad, dit betekend vandaag besteld is meteen naar U toe verzonden.