iPhone Xs / iPhone X hardcase met pasjesgleuven - koffiebruin

iPhone Xs / iPhone X hardcase met pasjesgleuven - koffiebruin - Caseme

Uw prijs : € 17,94
incl. BTW

Productscore: 5 / 5 op 7 reviews
Lees de 7 reviews

iPhone Xs / iPhone X hardcase met pasjesgleuven en apart vakje met ritssluiting - koffiebruin

Deze hardcase is gemaakt uit nauwkeurig stikwerk van echt leder. Aan de achterkant van deze hardcase heb je ruimte voor 3 pasjes, deze ruimte wordt afgesloten door 2 drukknoppen waar een aangesloten vak met ritssluiting voor munten bevind. Je hebt dus ruimte voor 3 pasjes en een vak met ritssluiting om munten in te bewaren. Wederom kan de kaarthouder in een standaard worden gekanteld, zo kan je met alle comfort naar uw  favoriete serie, film, ... kijken. Deze hoes is afkomstig van een hoogwaardig merk; CaseMe. Door de voorbehouden knoppen bereik je eenvoudig alle functies. 


6120
7446043684600
Caseme
Aantal
Op Voorraad!

iPhone Xs

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xs.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone Xr en een iPhone Xs Max Deze toestellen hebben een groter scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,8 inch ofwel 14,7 cm
  • Typenummers iPhone Xs : A1920, A2097, A2098 en A2100 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: koffiebruin

- Eenvoudige toegang tot functies

- 3 pasjesgleuven en vak met ritssluiting

- Kwalitatief materiaal

- Nauwkeurig stikwerk


Plus- en Minpunten

  • Nauwkeurig stikwerk
  • Ruimte voor 3 pasjes
  • Vak met ritssluiting voor munten
  • Hoogwaardig merk
  • Vooraan geen bescherming

Alle eigenschappen op een rijtje.

Soort hoesje
Hardcase
Materiaal
Echt leder
Kleur
Bruin
Mate van bescherming
Achterkant en zijkanten
Stijl
Luxe - Klassiek
Pasjes
3
Sluiting
Sluiting met drukknop
Handenvrije stand
Horizontale stand
Portemonnee Functie
Portemonnee met rits
Merken
CaseMe

Reviews

Review toevoegen?

rating
Keurig te woord gestaan via telefoon na vraag omtrent product

Wederom kan de kaarthouder in een standaard worden gekanteld, zo kan je met alle comfort naar uw favoriete serie, film, ... kijken.

rating
Kwaliteitsvolle producten

Deze telefoon hoes is gemaakt uit nauwkeurig stikwerk van echt leder. Aan de achterkant van deze hardcase heb je ruimte voor 3 pasjes, deze ruimte wordt afgesloten door 2 drukknoppen waar een aangesloten vak met ritssluiting voor munten bevind.

rating
Netjes en snel geleverd. Goede kwaliteit

Deze hoes is afkomstig van een hoogwaardig merk; CaseMe. Door de voorbehouden knoppen bereik je eenvoudig alle functies.

rating
Uitstekend adres! In no time is bestelling geregeld, volgende dag een meer dan prachtige iPhone hoesjes in de brievenbus!

Deze telefoon hoes is gemaakt uit nauwkeurig stikwerk van echt leder. Aan de achterkant van deze hardcase heb je ruimte voor 3 pasjes, deze ruimte wordt afgesloten door 2 drukknoppen waar een aangesloten vak met ritssluiting voor munten bevind. Je hebt dus ruimte voor 3 pasjes en een vak met ritssluiting om munten in te bewaren. Wederom kan de kaarthouder in een standaard worden gekanteld, zo kan je met alle comfort naar uw favoriete serie, film, ... kijken.

rating
Belofte bezorgen volgende dag nagekomen

Belofte bezorgen volgende dag nagekomen

rating
Handige website, snelle levering en goed product!

Producteigenschappen - Kleur: koffiebruin - Eenvoudige toegang tot functies - 3 pasjesgleuven en vak met ritssluiting - Kwalitatief materiaal - Nauwkeurig stikwerk

rating
Nette afhandeling

Nauwkeurig stikwerk Ruimte voor 3 pasjes Vak met ritssluiting voor munten Hoogwaardig merkMeer info over het merk van dit product.

CaseMe is onze rising star.
Ze kwamen als fabrikant op het luminuze idee om de klassieke portemonnee te combineren met een iphone cover die in sommige gevallen uitneembaar is en magnetisch aan de achterkant blijft kleven.
Ze hebben echt de meest uitgebreide collectie van 'heavy' bookcases, waar tal van pasjes in passen, maar in sommige modellen ook muntstukken. Een reeks die op dit moment ontzettend goed loopt.

Ze leveren bovendien een zeer degelijke kwaliteit in een klassiek look.

Kies hier uw Caseme iPhone hoesje