Lederen backcover voor iPhone 11 - donkerblauw

Qialino - Lederen backcover voor iPhone 11 - donkerblauw

Qialino - Lederen backcover voor iPhone 11 - donkerblauw

Uw prijs : € 37,90
incl. BTW


Deze backcover van Qialino is zeer duurzaam. Door het echte leer gaat deze cover zeer lang mee. Deze cover bestaat uit echt leder met motief en TPU kunststof. Door de verhoogde randen is je iPhone ook nog eens goed beschermt. Deze cover geeft een zeer professionele look aan je iPhone. Het is anti scratch en is beschermt tegen regen. Je hebt een makkelijke toegang voor alle knoppen. Je iPhone is beschermt tegen stof, krassen en vlekken. Het geeft ook een extra bescherming tegen schokken. Deze cover is bestemd voor de iPhone 11, je schermdiameter moet ongeveer 15,5 centimeter zijn.  

4849
7446043646677
Qialino
Aantal
Niet op voorraad

iPhone 11

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 Pro Dit toestel heeft een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone 11 : A2111, A2223, A2221 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?



Meer informatie...

Deze backcover van Qialino is zeer duurzaam. Door het echte leer gaat deze cover zeer lang mee. Deze cover bestaat uit echt leder met motief en TPU kunststof. Door de verhoogde randen is je iPhone ook nog eens goed beschermt. Deze cover geeft een zeer professionele look aan je iPhone. Het is anti-scratch en is beschermt tegen regen. Je hebt een makkelijke toegang voor alle knoppen. Je iPhone is beschermt tegen stof, krassen en vlekken. Het geeft ook een extra bescherming tegen schokken. Deze cover is bestemd voor de iPhone 11, je schermdiameter moet ongeveer 15,5 centimeter zijn. 

Producteigenschappen

- Materiaal: echt leder, TPU kunststof 

- Kleur: donkerblauw 

- Beschermt tegen dagelijkse schade 

- Heel duurzaam

- Van het kwaliteitsvol merk Qialino 

Reviews

Review toevoegen?



Meer info over het merk van dit product.

Qialino staat voor absolute topklasse, het beste van het beste dus.. de meest luxueze iphone hoesjes van het beste kwaliteits leer.
Bovendien komen ze jaar na jaar met een nieuwe collectie op de markt die steeds opnieuw de klassieke looks combineert met vernieuwende ideeën.

Een topper in ons gamma.