iphone 11 pro max bumper case - groen

Blackmoon - iphone 11 pro max bumper case - groen

Blackmoon - iphone 11 pro max bumper case - groen

Uw prijs : € 14,96
incl. BTW


iphone 11 pro max bumper case

Deze iphone 11 pro max bumper case van Blackmoon heeft een moderne en tegelijk stoere uitstraling, door zijn ultieme kleurencombinatie! De achterkant van het hoesje is dun en tegelijk bijzonder heel beschermend voor uw telefoon! De iphone 11 pro max bumper case beschermt uw telefoon tegen dagelijkse schade, stoten en krassen... kortom beschermt het hoesje uw iPhone optimaal! Door de dunne achterkant is het nog steeds mogelijk om uw iPhone draadloos op te laden. De zijkanten van het hoesje zijn afgewerkt met een harde rubberen stootrand, ook zijn de drukknopen heel gemakkelijk te gebruiken. De knoppen zijn uitgevoerd in een speelse accent kleur. Het merk Blackmoon staat bekend om z'n kwaliteitsvolle en duurzame producten. het hoesje sluit perfect aan op jouw iPhone. Daarnaast biedt de iphone 11 pro max bumper case extra grip, zodat deze minder snel uit je hand kan glijden. Deze case beschermt alleen de zijkant en achterkant tegen het vallen, het is aan te raden om een screenprotector op het scherm te plaatsen.

De gebruikte afbeeldingen stemmen niet met het type toestel overeen, dit product nummer is gelijkaardig aan de afbeelding, maar is wel degelijk te gebruiken voor iPhone 11 pro max.




6711
7446043750725
Blackmoon
Aantal
Op Voorraad!

iPhone 11 Pro MAX

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11 Pro MAX.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 Pro zonder 'MAX' toevoeging. Dit zijn NIET dezelfde toestellen! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 158 X 77,8 X 8,1 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,5 inch ofwel 16,5 cm
  • Typenummers iPhone 11 Pro MAX: A2161, A2220, A2218 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?



Meer informatie...

Producteigenschappen:

  • Kleur: groen
  • Materiaal: kunststof
  • Mat
  • Uitsparingen voorzien
  • Hoogwaardig merk
  • Beschermt tegen dagelijkse schade, krassen en stoten
  • Voelt comfortabel in de hand

Plus- en Minpunten

  • stoere uitstraling
  • ligt comfortabel in de hand
  • hoogwaardig merk
  • draadloos opladen
  • geen bescherming aan de voorkant

Alle eigenschappen op een rijtje.

Soort hoesje
Hardcase
Materiaal
Kunststof
Kleur
Transparant
Mate van bescherming
Achterkant en zijkanten
Stijl
Luxe Modern
Kleur van de rand
Groen

Reviews

Review toevoegen?



Meer info over het merk van dit product.

Blackmoon iPhone accessoires kopen? Bij ons, iPhonehoesjes.nl hebben wij een volledig gamma in de aanbieding. Het Blackmoon merk behoort tot de betere middenklasse. Ze bieden kwaliteitsvolle hoesjes met zeer interessante prijzen. Blackmoon is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle hoezen gefabriceerd uit PU-leder en echt leder. Qua afwerking scoren ze ook bijzonder goed! Kwaliteit is prioriteit. Een budgetmerk van hoge kwaliteit. 

Blackmoon is een bedrijf dat sterk aan het groeien is. Ze winnen constant aan bekendheid dankzij de kwaliteitsvolle hoezen met een modern design. Het Blackmoon markt aandeel neemt constant toe. Daarom is iPhonehoesjes trots de bevoorrechte partner voor Nederland en België te kunnen zijn. 

Blackmoon maakt vooral bookcases. 

De laatste jaren werd er vooral geïnvesteerd in de uitbreiding van de design afdeling. Er werden tal van creatievelingen aangetrokken waardoor het gamma een jonge, frisse look kreeg. Er wordt dus vooral een jong publiek aangesproken. 

Kortom, creativiteit en kwaliteit tegen een zeer behoorlijke prijs.