Lijst van producten op merk Screenarmor

Screen Armor is één van de meest vooraanstaande fabrikanten van screenprotectors voor alle iPhone modellen.
Hun gepatenteerd Asahi glass heeft een ongeevenaarde krasbestendigheid en is bovendien vetafstotend dankzij de plasma spay.
U heeft dus bijna geen last van vette vingers op het scherm.
Top producten die eigenlijk op iedere iPhone thuishoren.

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

2 Edge iPhone 6(s) 0,3 mm Gehard Glas - Wit

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. De armor van gehard glas past exact op uw iPhone 6 waardoor u geen verschil ziet van het origineel. Het glas loopt exact tot aan de rand en geeft onwaarschijnlijk helder beeld en kleuren door. Zeer makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector als ware alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.

Edge 2 iPhone 6(s) plus 0,3 mm Gehard Glas - Zwart

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Deze screenprotector is exact op maat gemaakt voor uw iPhone 6 plus en heeft dezelfde afmetingen als uw originele scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2. 5 H en een keukenmes 5. 5 H.

iPhone 4(s) 0,3mm Gehard Glas

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2. 5 H en een keukenmes 5. 5 H.

iPhone 6(s) 0,3mm Gehard Glas screen protector

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.

iPhone 6(s) plus 0,3mm screen protector film

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. Zeer sterke folie die alle impact opvangt zodat uw scherm heel blijft, met verrassende helderheid. Getest op de zwaarste impacts, uw telefoonscherm zal niet barsten.

iPhone 7/8 0,3mm Gehard Glas screenprotector

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.

Privacy iPhone 6(s) plus 0,3 mm Gehard Glas

Deze screenprotector biedt niet alleen bescherming voor het scherm van uw smartphone, maar ook privacy. Door gebruik te maken van Privacy Glass kan namelijk niemand over uw schouder meekijken. Alleen als u recht voor het scherm zit is het beeld te zien. Privacy Glass past precies op het scherm van uw smartphone en gaat niet ten koste van touchscreen-functionaliteiten. Als gevolg van verschillende chemische behandelingen heeft het glas een hardheid die kan worden geschaald van 8 tot 9 H (h staat voor hardheid). Ter vergelijking: een vingernagel is niet meer dan 2,5 H, een koperen munt is ongeveer 3,5 H een een algemeen keukenmes is 5,5 H. De glasplaat sluit naadloos aan op uw scherm en heeft geen invloed op de touchscreen-functie.

ScreenArmor iPhone 6(s) plus 0,3mm Gehard Glas

De ScreenArmor serie staat voor kwaliteit en uitstekende bescherming van uw scherm. Ongelooflijk makkelijk te plaatsen zonder bubbels. U hoeft de protector alleen maar op het glas van je telefoon laten vallen en het ligt goed. 9 H hardheid. Voor uw verbeelding, een nagelkras veroorzaakt 2.5 H en een keukenmes 5.5 H.

Vision Protector iPhone 6(s) 0,3mm Gehard Glas

Blauw kunstlicht wordt uitgestoten van LED-verlichting en van digitale apparaten met LED-schermen. Wanneer u op uw apparaat kijkt zijn uw ogen erg dicht bij het scherm, vooral over langere periodes van tijd, betekent dit dat het schadelijke blauwe licht ons en onze kinderen welzijn kan beïnvloeden. Gedurende de dag zien onze tablets en smartphones er geweldig uit omdat ze zo ontworpen zijn om net zo helder en scherp als de zon te zijn. Maar rond 9:00, 10:00 en 15:00 zou u niet direct in de zon moeten kijken. ScreenArmor's Vision Protection GlassArmor filtert het schadelijke blauwe licht uit, terwijl het tegelijkertijd uw scherm beschermt tegen stoten en krassen. Dubbele veiligheid. Als gevolg van verschillende chemische behandelingen heeft het glas een hardheid die kan worden geschaald van 8 tot 9 H (h staat voor hardheid). Ter vergelijking: een vingernagel is niet meer dan 2,5 H, een koperen munt is ongeveer 3,5 H een een algemeen keukenmes is 5,5 H. De glasplaats sluit naadloos aan op uw scherm en heeft geen invloed op de touchscreen-functie.

Vision Protector iPhone 6(s) plus 0,3mm Gehard Glas

Blauw kunstlicht wordt uitgestoten van LED verlichting en van digitale apparaten met LED schermen. Wanneer u op uw apparaat kijkt zijn uw ogen erg dicht bij het scherm, vooral over langere periodes van tijd, betekent dit dat het schadelijke blauwe licht ons en onze kinderen welzijn kan beïnvloeden. Gedurende de dag zien onze tablets en smartphones er geweldig uit omdat ze zo ontworpen zijn om net zo helder en scherp als de zon te zijn. Maar rond 9:00, 10:00 en 15:00 zou u niet direct in de zon moeten kijken. ScreenArmor's Vision Protection GlassArmor filtert het schadelijke blauwe licht uit, terwijl het tegelijkertijd uw scherm beschermt tegen stoten en krassen. Dubbele veiligheid. Als gevolg van verschillende chemische behandelingen heeft het glas een hardheid die kan worden geschaald van 8 tot 9 H (h staat voor hardheid). Ter vergelijking: een vingernagel is niet meer dan 2,5 H, een koperen munt is ongeveer 3,5 H een een algemeen keukenmes is 5,5 H. De glasplaats sluit naadloos aan op uw scherm en heeft geen invloed op de touchscreen functie.