Lijst van producten op merk NXE

NXE is één van de vooraanstaande fabrikanten van vooral Hardcases voor de iPhone ze hebben uit zeer uitgebreid gamma vooral bestaande uit speelse hardcase van een uitmuntende kwaliteit.
Dit is een nieuw gamma wat bij iphonehoesjes in de komende maanden sterk zal uitgebreid worden.

 

Er zijn 17 producten.

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)

Patterned Softcase - Iphone XR Hoesje - Luipaard

Dit Iphone XR hoesje valt op door zijn luipaard design. Het hoesje is voorzien van flexibele beschermknoppen voor display/volume knoppen en de nodige uitsparingen voor de toegangspoorten en de camera. De softcase zorgt dat er een anti schok wordt voorzien bij het vallen.

Softcase voor iPhone 7 plus - iPhone 8 plus met zwart witte zebra...

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 plus    iPhone 8 plus hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone 7 plus - iPhone 8 plus - luipaard print

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 plus hoesje of iPhone 8 plus hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone 7 plus - iphone 8 plus met giraf textuur

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 plus  iPhone 8 plus hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone 7/8/SE 2020 - Bruine zebraprint

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7hoesje iPhone 8 OF iPhone SE 2020 hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone 7/8/SE 2020 - luipaard print

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 hoesje of iPhone 8 of iPhone SE 2020 hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone 7/8/SE 2020 met giraf textuur

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 iPhone 8 OF iPhone SE 2020 hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iPhone 7/8/SE 2020 met zwart witte zebra print

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone 7 iPhone 8 OF iPhone SE 2020 hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone XS met zwart witte zebra print

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone Xs hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone XS - Bruine zebraprint

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone XS hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone XS - luipaard print

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone Xs hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.

Softcase voor iphone XS max 6.5 inch - Bruine zebraprint

Een kwaliteitsvolle softcase uit de FASHION reeks van NXE. Dit iPhone Xs max hoesje beschermt uw iPhone tegen krassen en schokken en heeft hem bovendien ook een unieke look mee. De softcase is gemaakt uit stevige en soepele TPU kunststof van het Duitse Bayer. Deze NXE case sluit mooi op uw iPhone aan en maakt hem nauwelijks dikker.