Lijst van producten op merk Mofi

Mofi is vooral gekend om de iPhone backcases met lederen afwerking aan de achterkant.
Ze leveren kwalitatief hoogstaande backcases met een eerder luxe karakter. 

 

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Anti-shock TPU Softcase iPhone 6(s) plus - Transparant Grijs

Dit hoesje, specifiek ontworpen voor de iPhone 6(s) plus, geeft uitmuntende bescherming tegen vallen of stoten. De randen en hoeken staan een stukje van de telefoon af en vormen hierdoor een soort luchtkussen. Laat u uw telefoon vaak vallen? Dan is dit hoesje de ideale oplossing! Voor optimale bescherming adviseren wij u dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken.

Anti-shock TPU Softcase Mofi iPhone 7/8 plus - Transparant

Dit hoesje van Mofi, specifiek ontworpen voor de iPhone 7/8 plus geeft uitmuntende bescherming tegen vallen of stoten. De randen en hoeken staan een stukje van de telefoon af en vormen hierdoor een soort luchtkussen. Laat u uw telefoon vaak vallen? Dan is dit hoesje de ideale oplossing! Voor optimale bescherming adviseren wij u dit hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken.

PU Leren Coating Hardcase iPhone 6(s) - Bruin

Deze met PU leer gecoate hardcase van Mofi biedt een stijlvolle bescherming voor uw iPhone. In het hoesje zijn uitsparingen voorzien voor de display/volume knoppen. Voor optimale bescherming van uw iPhone raden wij aan om deze hardcase te gebruiken in combinatie met een screen protector.