Lijst van producten op merk Spigen

Spigen is een fabrikant van iPhoneHoesjes met een erg minimalistisch design. De laatste jaren hebben hun designs flink marktaandeel gewonnen en slaat dit minimalistische design blijkbvaar erg aan.

Uw iPhone wordt immers beschermt zonder afbreuk te doen van de oorspronkelijke looks.
Spigen zit al jaren in het assortiment van iphoneHoesjes.nl en ook wij merken een steeds stijgende verkoop van deze fabrikant?

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Leren hoes met kickstand voor iPad Air 2019 - bruin

Deze hoes geeft een zeer klassevolle uitstraling aan jouw iPad! Als je iets moet voorstellen of tonen op jouw iPad kan je dit eenvoudig doen met de handband vanachter. Zo kan je makkelijk je iPad vasthouden. Er zijn 2 verschillende standen. Er is ook plaats voor pasjes, gleuven en documenten. Zo heb je alles op zak wat je nodig hebt. Het is gemaakt uit synthetisch leder en is hoogwaardig materiaal. Er is ook een gleuf voor jouw Apple Pencil. 

Leren hoes voor iPad Pro 11 2018 met penseelhouder - bruin

Deze hoes kan niet ontbreken bij jouw iPad! Het geeft een zeer professionele look aan je kostbaar toestel. Het is afkomstig van een hoogwaardig merk 'Spigen'. Het bestaat uit synthetisch leder en sluit magnetisch. Er is ook een handband waardoor je praktisch je iPad kan meedragen. Je kan ook twee verschillende standaards plaatsen om met alle comfort naar films of video's te bekijken. Er is ook ruimte voorzien voor jouw Apple penseel en een gleuf om papieren in te bewaren. Er is ook een slimme slaap en waakfunctie. Perfect voor jou dus! Deze hoes is geschikt voor de iPad Pro 11 2018.  

Leren hoes voor iPad Pro 12.9 2018 met penseelhouder - bruin

Deze hoes kan niet ontbreken bij jouw iPad! Het geeft een zeer professionele look aan je kostbaar toestel. Het is afkomstig van een hoogwaardig merk 'Spigen'. Het bestaat uit synthetisch leder en sluit magnetisch. Er is ook een handband waardoor je praktisch je iPad kan meedragen. Je kan ook twee verschillende standaards plaatsen om met alle comfort naar films of video's te bekijken. Er is ook ruimte voorzien voor jouw Apple penseel en een gleuf om papieren in te bewaren. Er is ook een slimme slaap-en waakfunctie. Perfect voor jou dus! Deze hoes is geschikt voor de iPad Pro 12.9 2018. 

Moderne armband voor Apple Watch 38 mm / 40 mm - roze goud

Dit bandje bestaat uit roestvrij materiaal die je Apple Watch een moderne look geeft. Het bandje is geschikt voor dagelijks gebruik. Het is perfect op maat afgewerkt! Het bandje is gesloten met druksluiting en connectoren. Door deze techniek kan je de armband in een simpele beweging omdraaien. Met dit bandje ziet je Apple Watch er meteen een pak luxueuzer uit! 


Moderne armband voor Apple Watch 42mm / 44mm - zilver

Deze armband kan je gebruiken voor dagelijks gebruik! Het bestaat uit roestvrij materiaal. De armband heeft ook een druksluiting en connectoren die op maat gemaakt zijn voor Apple Watch 42-44 mm. Met deze techniek kan je de armband vervangen in no-time. Het is geschikt voor iedere pols! De armband straalt zeer veel klasse uit. 

Privacy screenprotector voor Apple iPhone 11 ijzeren frame - zilver

Deze screenprotector biedt optimale bescherming aan je kostbare iPhone. Heb je een stevig hoesje bij ons besteld maar je wilt uw iPhone nog beter beschermen? Dit is dan de nodige screenprotector! Het beschermt je privacy door een glas dat niet weerkaatst. Er is ook een ijzeren frame die zorgt voor nog meer stevigheid. Het is dus een optimale bescherming tegen krassen en stoten. 

Slim plooisysteem voor iPad Pro 11 2020 - zwart

Deze hoes is zeer gemakkelijk mee te nemen. Het slimme plooisysteem beschermt je beeldscherm optimaal. Het gedeelte dat plooit kan je ook omtoveren tot een standaard waardoor je met alle comfort je favoriete programma bekijkt! Het heeft een slimme slaap- en waakfunctie, het beeldscherm gaat automatisch aan en uit bij het openen of toedoen van de hoes. Deze hoes is gemaakt uit hoogwaardig synthetisch leder en zacht microvezel interieur.