Ultra beschermende en waterdichte hoes voor iPhone 11 Pro- RedPepper

Redpepper iPhone hoesjes - Ultra beschermende en waterdichte hoes voor iPhone 11 Pro- RedPepper

Redpepper iPhone hoesjes - Ultra beschermende en waterdichte hoes voor iPhone 11 Pro- RedPepper

Uw prijs : € 26,95
incl. BTW

Productscore: 4 / 5 op 27 evaluaties

Deze waterproof case is geschikt voor de iPhone 11 Pro 5. 8 inch. (Uw schermdiameter is ongeveer 14. 7 cm) U kan met deze hoes surfen, zwemmen, snorkelen tot 2 meter onder water! Of gewoon lekker ontspannen met uw telefoon in bad.  Beschermt uw telefoon tegen vuil, stof, krassen en sneeuw.  Volledig afgesloten van sneeuw en ijs, zodat u met vertrouwen kunt skiën.  Deze hoes is dus volledige waterdichtheid en bovendien blijft de helderheid van het geluidssysteem perfect! 

4765
7446043638634
Aantal
Niet op voorraad

iPhone 11 Pro

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11 Pro.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 en iPhone 11 Pro MAX Dit zijn NIET dezelfde toestellen! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 144 X 71,4 X 8,1 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,8 inch ofwel 14,7 cm
  • Typenummers iPhone 11 Pro: A2160, A2217, A2215 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?



Meer informatie...

Deze waterproof case is geschikt voor de iPhone 11 Pro 5.8 inch. (Uw schermdiameter is ongeveer 14.7 cm) U kan met deze hoes surfen, zwemmen, snorkelen tot 2 meter onder water! Of gewoon lekker ontspannen met uw telefoon in bad. Beschermt uw telefoon tegen vuil, stof, krassen en sneeuw. Volledig afgesloten van sneeuw en ijs, zodat u met vertrouwen kunt skiën. 

Deze hoes is dus volledige waterdichtheid en bovendien blijft de helderheid van het geluidssysteem perfect! 

Producteigenschappen:

- Materiaal: Kunststof, TPU

- Merk: RedPepper

- Waterdicht tot 2m onder water

- Kristalhelder scherm, perfect voor het maken van foto's en video's onder water

- Oor-telefoonaansluiting en oplaadpoort zijn beschikbaar

Opmerking: 1. Controleer voordat u de case gebruikt of deze de juiste maat heeft voor uw telefoon; en controleer of de kist goed afdicht door een tissue in de kist te doen om te testen. 2. Plaats GEEN scherpe voorwerpen in de behuizing. 3. Bij gebruik van de waterdichte behuizing onder water, is de aanraakschermfunctie NIET BESCHIKBAAR (functies zijn alleen beschikbaar als het allemaal droog is). Onderwater foto's maken wordt alleen ondersteund door op de volumeknop te drukken; zorg ervoor dat uw telefoon een foto kan maken met de volumeknop en een waterdichte behuizing / tas met beschikbare volumeknoppen. 4. De home-knop IS MOGELIJK NIET BESCHIKBAAR wanneer de telefoon in de hoes zit vanwege het bepaalde ontwerp van de waterdichte hoes.


Plus- en Minpunten

  • Beschermt volledig toestel
  • Waterdicht

Alle eigenschappen op een rijtje.

Soort hoesje
Insteekhoes
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Mate van bescherming
Volledig toestel
Stijl
Robuust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Redpepper iPhone hoesjes

Redpepper iPhone hoesjes zijn de ideale hoesjes voor wanneer u in extreme omstandigheden vertoeft. Deze hoesjes zijn namelijk super stevig en kunnen heel wat stoten aan. Het merk is dus gespecialiseerd in het fabriceren en ontwerpen van iPhone hoesjes gepast voor extreme en avontuurlijke omstandigheden. Denk dan maar aan: bergklimmen, surfen, zwemmen, duiken, enzovoort. De Redpepper iPhone hoesjes zijn vervaardigd uit stevige PC, kunststuf, TPU, rubber,... materialen. De combinatie van deze materialen beschermen uw iPhone optimaal. Door de stevige, vaak magnetische koffer en behuizing zit uw iPhone dus volledig en veilig ingesloten. De Redpepper iPhone hoesjes zijn dus ideaal voor mensen die vaak actief bezig zijn met hun toestel en geen risico willen lopen op schade. 

Als u dus nood hebt aan die extra telefoonbescherming dan zijn de Redpepper iPhone hoesjes een zeer goede keuze voor u! Een Redpepper iPhone hoesje kan stoten, water, vallen, stof, vuil,... moeiteloos weerstaan. Deze hoesjes kunnen dus aan al uw wensen voldoen. De Redpepper iPhone hoesjes kunnen weerstaan aan de sterke krachten van de natuur maar beschermen uw toestel natuurlijk ook tegen de dagelijkse schade. Met deze hoesjes toont u dat u extra pit in zich heeft. De onverwoestbare uitstraling is niet enkel het zicht maar ook effectief de waarheid. De Redpepper iPhone hoesjes bestaan uit de meest duurzame en kwalitatieve materialen. Het professionele merk is dus zeer betrouwbaar in de kwaliteit van hun producten. Bij zo'n waterdichte en schokbestendige hoesjes is dat nog eens extra belangrijk. De stoere look en werking van de Redpepper iPhone hoesjes zullen u niet teleur stellen. 

Al onze producten vertrekken uit ons eigen magazijn, daarom kunnen wij een snelle levering garanderen. Alsook voor de Redpepper iPhone hoesjes! Wanneer u toch niet helemaal tevreden bent dan heeft iedere klant een gratis retour recht. Vervolgens kunnen we samen zoeken welk Redpepper iPhone hoesje wel beter zou aansluiten bij uw wensen!