Filteren op

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Voor gebruik op de motor

ipad en iphone houders voor gebruik op de motor

Voor gebruik op de motor

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Universele Smartphonehouder voor motor en fiets - Zwart

Deze universele Smartphonehouder is ideaal wanneer je van plan bent om een motor of fietstochtje te maken. De houder is makkelijk te bevestigen aan de motor of fiets en is dan ook makkelijk in gebruik. Het bestaat uit twee delen, waarbij je het ene deel aan het andere kan bevestigen. Het bovenste deel heeft een breedt van 7cm en een lengte van 10 cm. deze is uitrekbaar zodat ze geschikt wordt voor iedere gsm. Het onderste deel bestaat uit een bevestigingsstuk voor aan de motor of fiets dit heeft een lengte van 6cm. Samen is de universele houder ongeveer 12 cm lang en weegt 150 gram. Geschikt voor een Smartphone met minimumbreedte van 4 cm en maximumbreedte van 8 cm.  

Universele Smartphonehouder - Zwart

Deze Smartphonehouder is ideaal wanneer je van plan bent om een motor of fietstochtje te maken. De houder is makkelijk te bevestigen aan de motor of fiets en is dan ook makkelijk in gebruik.   Het bestaat uit twee delen, waarbij je het ene deel aan het andere kan bevestigen. Het bovenste deel heeft een breedt van 10cm en een lengte van 11 cm. deze is uitrekbaar zodat ze geschikt wordt voor iedere gsm. Het onderste deel bestaat uit een bevestigingsstuk voor aan de motor of fiets dit heeft een lengte van 8cm. Samen is de universele houder ongeveer 16cm lang en weegt 200 gram. Geschikt voor een smartphone met minimumbreedte van 5 cm en maximumbreedte van 13 cm.
Bestel op iPhoneHoesjes al je accessoires! We bieden een assortiment van motorhouders met een goed evenwicht van prijs en kwaliteit. De houders zijn ideaal om op uw motor te bevestigen en uw smartphone er gemakkelijk in te plaatsen. Dit voorkomt ongemakken die u kan ervaren tijdens het rijden. Deze houders zijn ideaal om bijvoorbeeld veilig uw gps van uw smartphone te bekijken. Zo kan u steeds veilig en op uw gemak met de motor rijden.