Filteren op

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Voor gebruik op de fiets

ipad en iphone houders voor gebruik op de fiet

Voor gebruik op de fiets

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Universele Smartphonehouder voor motor en fiets - Zwart

Deze universele Smartphonehouder is ideaal wanneer je van plan bent om een motor of fietstochtje te maken. De houder is makkelijk te bevestigen aan de motor of fiets en is dan ook makkelijk in gebruik. Het bestaat uit twee delen, waarbij je het ene deel aan het andere kan bevestigen. Het bovenste deel heeft een breedt van 7cm en een lengte van 10 cm. deze is uitrekbaar zodat ze geschikt wordt voor iedere gsm. Het onderste deel bestaat uit een bevestigingsstuk voor aan de motor of fiets dit heeft een lengte van 6cm. Samen is de universele houder ongeveer 12 cm lang en weegt 150 gram. Geschikt voor een Smartphone met minimumbreedte van 4 cm en maximumbreedte van 8 cm.  

Universele Smartphonehouder - Zwart

Deze Smartphonehouder is ideaal wanneer je van plan bent om een motor of fietstochtje te maken. De houder is makkelijk te bevestigen aan de motor of fiets en is dan ook makkelijk in gebruik.   Het bestaat uit twee delen, waarbij je het ene deel aan het andere kan bevestigen. Het bovenste deel heeft een breedt van 10cm en een lengte van 11 cm. deze is uitrekbaar zodat ze geschikt wordt voor iedere gsm. Het onderste deel bestaat uit een bevestigingsstuk voor aan de motor of fiets dit heeft een lengte van 8cm. Samen is de universele houder ongeveer 16cm lang en weegt 200 gram. Geschikt voor een smartphone met minimumbreedte van 5 cm en maximumbreedte van 13 cm.

Etui Smartphonehouder voor de fiets Iphone 6plus/7plus/8plus - Zwart

De etui GSMhouder voor Iphone 6/7/8 plus is ideaal om je iphone in op te bergen tijdens een rustig fietstochtje. De hoes heeft een plastieken voorstuk om de GSM te beschermen, tegen stof, water en wind. Het is ook voorzien van een kleine zonnewering bovenaan, zodat je op ieder moment de GSM kunt lezen. Het is makkelijk te bevestigen aan de Fiets en heeft een mooi design van witte bolletjes aan de zijkant. De Fietshouder heeft een lengte van 22 cm en een breedte van 10,5 cm en weegt 300 gram.  
Bestel op iPhoneHoesjes al je accessoires! We bieden een assortiment van fietshouders met een goed evenwicht van prijs en kwaliteit. De houders zijn ideaal om op het stuur van uw fiets te bevestigen en uw smartphone er gemakkelijk in te plaatsen. Dit voorkomt ongemakken die u kan ervaren tijdens het fietsen waarbij u voortdurend uw gsm moet uithalen. Deze houders zijn ideaal om bijvoorbeeld veilig uw gps van uw smartphone te bekijken. Zo kan u steeds veilig en op uw gemak met de fiets rijden.