iPhone Auto Dashboard Telefoonhouder - Zwart

iPhone Auto Dashboard Telefoonhouder - Zwart - ZWC

Uw prijs : € 9,95
incl. BTW


Geschikt voor bijna iedere smartphone! Klemt om uw telefoon door middel van een veermechanisme. U plaatst de houder simpelweg op het rooster van uw ventilatie. Roteerbaar, dus in elke stand te zetten.

2340
7438204593579
ZWC
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Universele telefoonhouder voor in de auto.

  • Geschikt voor bijna iedere smartphone (tot wel 8cm breed);
  • Rubberen coating op de klem voor extra grip en bescherming voor uw telefoon;
  • Simpel te bevestigen op het ventilatierooster door middel van een rubberen klauw;
  • Laat geen gebruikssporen achter op uw interieur.
  • Roteerbaar
  •  

Veilig en makkelijk: een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone

Een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone is de eenvoudigste en goedkoopste manier om veilig tijdens het rijden gebruik te kunnen maken van je smartphone. Zoals je weet, is het verboden om tijdens het autorijden een telefoon in de hand te hebben. Je moet handsfree rijden, anders ben je in overtreding. Een overtreding komt je op een flinke boete te staan. Waarom zou je dit riskeren terwijl je met een zeer kleine investering veilig en comfortabel van je telefoon gebruik kunt maken in de auto? Een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone zorgt ervoor dat je nooit beboet kunt worden en veilig blijft rijden. Wij bieden je nog meer accessoires om veilig de telefoon in de auto te gebruiken. Wat dacht je van Bluetooth oortjes, een auto-oplader voor je iPhone of zelfs een draadloze oplader voor in de auto?

Het voordeel van het gebruik van een houder

Is het dan alleen goed om gebruik te maken van zo’n houder omdat je anders een overtreding begaat? Absoluut niet. Het is namelijk ook gewoon heel handig. Je kunt de houder namelijk plaatsen op een voor jou geschikte plek. Zo zorg je ervoor dat je telefoon altijd in het zicht is, maar nooit hindert of afleidt. Dit komt onder andere van pas tijdens het navigeren. Met je telefoon in de hand navigeren is gevaarlijk, en je telefoon op de stoel neerleggen of ergens in de middenconsole van je auto proberen neer te zetten, is gewoon niet handig.

Eenvoudig te bevestigen

Een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone is eenvoudig te bevestigen. Er zijn exemplaren die je met een zuignap vast kunt maken aan de ruit of bovenop het dashboard kunt zetten, maar er zijn ook exemplaren die je eenvoudig aan de ventilatieopeningen in het dashboard kunt bevestigen. Hierdoor is je telefoon niet alleen goed in het zicht, maar ook eenvoudig te bedienen. Een inkomend gesprek kun je direct opnemen en zo kun je via Bluetooth of de speaker van je telefoon veilig een gesprek voeren met beide handen aan het stuur. De route-instructies van je navigatiesysteem zijn goed zichtbaar en eventuele handelingen op het scherm kun je veilig en snel uitvoeren.

Universeel, dus ook voor jouw telefoon en auto

De meeste houders zijn universeel. Dit betekent dat ze in elke auto te plaatsen zijn, maar ook dat elk model iPhone er in past. De klem die je telefoon stevig vasthoudt, is namelijk verstelbaar. Daarom is het een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone 5(s), een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone 6 en 6 Plus, een telefoonhouder voor in de auto voor je iPhone 7  en 7 Plus en alle andere toestellen in één. Koop je na verloop van tijd een nieuwe telefoon, dan zal deze gewoon in je bestaande houder passen.

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

ZWC is ons private label huismerk.
Wij laten hoesjes en accessoires speciaal voor ons fabriceren en brengen ze onder ons huismerk ZWC op de markt.
We kijken erg streng toe op kwaliteit, en daar we steeds met vaste fabrikanten werken kunnen we deze ook aan de eindklant garanderen.