Filteren op

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

Soort hoesje

Soort hoesje

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Mate van bescherming

Mate van bescherming

Stijl

Stijl

Pasjes

Pasjes

Sluiting

Sluiting

Portemonnee Functie

Portemonnee Functie

Extra's

Extra's

Kleur van de rand

Kleur van de rand

Draag Systeem

Draag Systeem

Universele smartphone tasjes

universele smartphone tasjes

Universele smartphone tasjes

een gamma smartphone tasjes geschikt voor de meeste iPhones en andere smartphones.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Leren heuptasje - Donkerbruin - Horizontaal

Dit heuptasje is ideaal voor wie zijn iPhone wil mee nemen naar buiten en deze graag in het zicht heeft. Dit heuptasje is eenvoudig te bevestigen aan je broeksriem met het daarvoor voorziene lusje. Het tasje beschikt over één groot opbergvakje voorzien van ritssluiting waar elk type iPhone in past en één kleiner opbergvakje voorzie van een portemonneesluiting.  

Leren heuptas - Donkerbruin - Verticaal

Dit heuptasje van Crazy Horse is volledig vervaardigt uit Kwaliteitsvol sterk bruin leder. Het tasje beschikt over één groot opbergvakje voorzien van ritssluiting waar elke type iPhone inpast en een kleiner opbervakje met portemonneesluiting. Bij het heuptasje word een nekriempje mee geleverd die je eenvoudig met twee haakjes aan het heuptajse kunt bevestigen. Verder beschikt het tasje over een lus voor aan de broeksriem te bevestigen.  

Universele tasje van 5.7-6.3 inch met riembevestiging - zwart

Deze universele draagtas is geschikt voor alle modellen van smartphones met de afmetingen 5. 7 6. 3 inch. Bij dit zakje voor je smartphone is er ook een bevestigingshaak. Je kan dit zakje zowel aan je riem bevestigen met een velcro strip maar ook met een bevestigingshaak voor bv smallere oppervlakken om aan te bevestigen.  

Leren heuptas - Bruin - Crazy Horse

Dit heuptasje van Crazy Horse biedt de ideale oplossing voor wie graag zijn iPhone overal wil bij zich hebben, maar deze niet graag in zijn/haar broekzak stop. Het tasje is eenvoudig aan de broeksriem te bevestigen met het daarvoor voorziene lusje.  Dit heuptasje beschikt over 2 grote opbergvakken, voorzien van ritssluiting en één kleiner opbergvak met stevige magneetsluiting. Dit tasje is volledig vervaardigt uit leer en moet dus zeker niet aan kwaliteit onderdoen.  

Leren insteekhoes voor smartphone universsel tot 6 inch - Riemclip...

Deze Insteekhoesje valt op door zijn leren design. Het hoesje is gemaakt van bruin leer en zorgt ervoor dat het toestel optimaal beschermd wordt. In het hoesje bevindt er zich 2 vakjes om belangrijke zaken, kaarten of geld in op te bergen.  De achterzijde is afgewerkt met een riemclip die je aan je broeksriem kunt bevestigen.

Leren Insteekhoes - Iphone Hoesje - Zwart

Deze Iphone Insteekhoesje valt op door zijn leren design. Het hoesje is gemaakt van bruin leer en zorgt ervoor dat de Iphone optimaal beschermd wordt. Vooraan het hoesje bevindt zich een extra insteekvakje om belangrijke zaken, kaarten of geld in op te bergen. Achter de ritssluiting is er plaats om je Iphone in op te bergen. De achterzijde is afgewerkt met een lus die je zowel aan je broeksriem kunt bevestigen als aan een hanger.  

Leren Insteekhoes - Iphone XS Hoesje - Bruin

Deze Iphone XS Insteekhoesje valt op door zijn leren design. Het hoesje is gemaakt van bruin leer en zorgt ervoor dat de Iphone optimaal beschermd wordt. Vooraan het hoesje bevindt zich een extra insteekvakje om belangrijke zaken, kaarten of geld in op te bergen. Achter de ritssluiting is er plaats om je Iphone in op te bergen. De achterzijde is afgewerkt met een lus die je zowel aan je broeksriem kunt bevestigen als aan een hanger.