Hardcase hoesjes

Grootste gamma hardcase hoesjes voor de iPhone XR

Hardcase hoesjes

iPhone Xr

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xr.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone Xr : A1984, A2105, A2106 en A2107 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 54 producten.

Item 1-12 van 54 in totaal item(s)

Actieve filters

Lederen cover voor iPhone XR - Geel

Deze backcover voor de iPhone XR 6. 1 inch is gemaakt uit hoogwaardig PC materiaal en echt leer. De hoes voelt soepel, zacht en duurzaam aan. Ideale cover om uw iPhone te beschermen in elegantie! De hoes is van het hoogstaande merk: Pierre Cardin.  

Lederen cover voor iPhone XR - Rood

Deze backcover voor de iPhone XR 6. 1 inch is gemaakt uit hoogwaardig PC materiaal en echt leer. De hoes voelt soepel, zacht en duurzaam aan. Ideale cover om uw iPhone te beschermen in elegantie! De hoes is van het hoogstaande merk: Pierre Cardin.  

Magnetische Hardcase - iPhone XR Hoesje - Zilver

Deze hardcase bestaat uit zilver omhulsel. De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. De cover is zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgevoerd in glas, wat een uitstekende bescherming biedt aan jouw kostbare iPhone XR. Verder is het iPhone XR hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig zilver gelakt aluminium.

Magnetische Hardcase - iPhone XR Hoesje - Rood

Deze hardcase bestaat uit rood omhulsel.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. De cover is zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgevoerd in glas, wat een uitstekende bescherming biedt aan jouw kostbare iPhone Xr. Verder is het iPhone xr hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig rood gelakt aluminium.

Magnetische Hardcase - iPhone XR - Black

Deze hardcase bestaat uit zwart omhulsel.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt ervoor dat de voor en achterzijde van de cover naadloos op elkaar passen. De cover is zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitgevoerd in glas, wat een uitstekende bescherming biedt aan jouw kostbare iPhone Xr. Verder is het iphone xr hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. De bumper is uitgevoerd in stevig zwart gelakt aluminium.

Magnetische Hardcase met gekleurde achterkant - iPhone XR Hoesje - Wit

Deze hardcase bestaat uit een witte cover.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt voor een volledige inkapseling van uw iphone xr hoesje. Het hoesje is aan de achterkant gekleurd. Verder is het hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. Ook zit er een bijhorende screenprotecter erbij.

Magnetische Hardcase met gekleurde achterkant - iPhone XR Hoesje -...

Deze hardcase bestaat uit een roze cover.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt voor een volledige inkapseling van uw iphone xr hoesje. Het hoesje is aan de achterkant gekleurd. Verder is het hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. Ook zit er een bijhorende screenprotecter erbij.

Magnetische Hardcase met gekleurde achterkant - iPhone XR Hoesje -...

Deze hardcase bestaat uit een aqua blauwe cover.  De sluiting is magnetisch, dit zorgt voor een volledige inkapseling van uw iphone xr hoesje. Het hoesje is aan de achterkant gekleurd. Verder is het hoesje uitgerust met de nodige uitsparingen voor de camera en alle nodige toegangspoorten. Ook zit er een bijhorende screenprotecter erbij.

TPU + PC Backcover - iPhone XR - Magnetic Kickstand -...

Deze transparante TPU backcover is afgewerkt met een groene rand uit hard PC materiaal. Dit bezorgt jouw iPhone XR een frisse toets. Aan de achterzijde is een voetje bevestigd, wat kan dienen om het toestel eenvoudig op tafel te plaatsen. Dit voetje is magnetisch zodat deze niet ongewenst openklapt. Verder beschikt dit iPhone hoesje over beschermknoppen voor de display/volume knoppen, zodat deze van extra bescherming genieten.  

TPU + PC Backcover - iPhone XR - Magnetic Kickstand -...

Dit Transparante TPU hoesje is afgewerkt met een zwarte rand van hard PC materiaal. Aan de achterzijde van dit iPhone hoesje is een voetje bevestigd. Dit voetje kan dienen om het toestel eenvoudig op de tafel te plaatsen. Het voetje is magnetisch zodat deze niet ongewenst openklapt. Verder is deze case voorzien van alle nodige uitsparingen voor de camera en toegangspoorten.