Filteren op

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Stijl

Stijl

Screenprotectors

Groot gamma screenprotectors voor uw iPhone 11

Screenprotectors

iPhone 11

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone 11.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone 11 Pro Dit toestel heeft een kleiner scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
  • Typenummers iPhone 11 : A2111, A2223, A2221 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Tempered glass screen protector - full screen- voor iPhone 11/XR

Deze screenprotector is niet breekbaar, als je het laat vallen zal de screenprotector niet breken. Het heeft 9H hardheid en is bestendig tegen weersomstandigheden. Het is gemakkelijk te reinigen en makkelijk aan te brengen. Deze screenprotector geeft een volledige bescherming tegen dagelijkse schade. Speciaal gemaakt uit metaal om stof tegen te gaan. Het bedekt je volledige scherm.  

High Aluminium - Tempered Glass Screen Protector - iPhone XR 6.1 inch

Deze screen protector is gemaakt van 9D hoge aluminium gehard glas, met hoge transparantie, een hoge gevoeligheid en een delicate aanraking gevoel. De hardheid van het glas is 9H, super anti kras en zeer slijtvast.  Er is een speciale oleofobe bekleding op het oppervlak om verontreinigingen te voorkomen en maakt de film gemakkelijk te reinigen.

Privacy screenprotector voor Apple iPhone 11 ijzeren frame - zilver

Deze screenprotector biedt optimale bescherming aan je kostbare iPhone. Heb je een stevig hoesje bij ons besteld maar je wilt uw iPhone nog beter beschermen? Dit is dan de nodige screenprotector! Het beschermt je privacy door een glas dat niet weerkaatst. Er is ook een ijzeren frame die zorgt voor nog meer stevigheid. Het is dus een optimale bescherming tegen krassen en stoten.